21 Ιουν 2009

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


Αυτά συμβαίνουν όταν δεν σέβεσαι τον αναγνώστη σου!

Αυτή είναι η άθλια δημοσιοκαφρίλα του σήμερα που γράφει ρεπορτάζ για ένα γεγονός που... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να γίνει,  ΠΡΙΝ γίνει!!!

Το σημερινό Βήμα της Κυριακής υπέπεσε σε ένα σοβαρότατο ατόπημα, τέτοιο που σε μια σοβαρή χώρα με καλούς αναγνώστες (και όχι αγοραστές DVD's) θα το οδηγούσε στην πλήρη αγοραστική ανυποληψία.

Έγραψε, λοιπόν, η... έγκριτη εφημερίδα του Ψυχάρη (και του Λαμπράκη, για να μην ξεχνιόμαστε), ολόκληρο ρεπορτάζ από την συνάντηση του Καραμανλή με τον Ερντογάν στο περιθώριο των χθεσινών εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακρόπολης.

Στην... συνάντηση των δυο ηγετών επικράτησε, μεταξύ άλλων παγωμένο κλίμα, συζητήθηκαν όοολα τα θέματα του φακέλου "ελληνοτουρκικές σχέσεις" και ο Καραμανλής... επέμεινε στην μείωση της έντασης στο Αιγαίο!!!

Όσοι δεν το γνωρίζετε να σας αναφέρω, απλώς, μια λεπτομέρεια: Ο Ερντογάν δεν ήρθε, τελικά, στην Αθήνα και, ασφαλώς, η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ!

Τί έγινε; Πολύ απλά, η ύλη του Βήματος έκλεισε την Παρασκευή το απόγευμα και ο Ψυχάρης το ρίσκαρε και έγραψε ένα γενικόλογο κείμενο που θα "στέκονταν" οποιαδήποτε και αν ήταν η εξέλιξη της συνάντησης Ερντογάν - Καραμανλή ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ!

Αυτό είναι που δεν υπολόγισαν και κάναν μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ελληνική έντυπη δημοσιογραφία. Αν σήμερα ζούσε η Ελένη Βλάχου, ο Λυκούργος Κομίνης, ο Δημήτρης Λαμπράκης (πατέρας του Χρήστου) θα χαμογελούσαν με θλίψη για το κατάντημα του Τύπου.

Δεν ξέρω αν στο φύλλο της ερχόμενης εβδομάδας, ο άθλιος Ψυχάρης θα ζητήσει συγνώμη από το -όποιο- αναγνωστικό κοινό του απέμεινε και τί είδους "συγνώμη" θα είναι αυτή!

Εκείνο που ξέρω καλά, πλέον, είναι ότι εδώ και πολύ καιρό ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΩ την ενημέρωσή μου στο Βήμα και στον απατεώνα διευθυντή της.

1 σχόλιο: