16 Αυγ 2009

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΦΡΕΜ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε στον ΠΡΕΖΑ (σε αναμετάδοση) το σημερινό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ που υπογράφουν οι Τελίδης - Μαρούτσης, σχετικά με τον απατεώνα "ρίαλεστέιτερ" ηγούμενο Εφρέμ και την ύπουλη απόπειρά του να ξεμπλοκάρει τα 40 τόσα εκ. ευρώ που έχει αρπάξει από τις αγοραπωλησίες - απάτη!

Η σημαντικότερη, κατά την γνώμη μου, παράγραφος του μεγάλου δισέλιδου που έχει αφιερώσει το ΕΘΝΟΣ στην μονή ΣΚΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, είναι τούτη:

"Οι ίδιοι πάντως (σ.σ. οι καλόγεροι) επικαλούμενοι μια σειρά δικαιολογίες έχουν καταφέρει μέχρι τώρα από την αρχή του χρόνου να αναβάλουν για τέσσερις φορές τη δίκη τους στο Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος αναφορικά με τη μεθόδευση που υπήρξε ώστε να μην εκδοθεί η απόφαση για τη Βιστωνίδα το 2003-2004 που ήταν υπέρ του Δημοσίου. Μαζί τους δικάζεται και η τότε πρόεδρος του δικαστηρίου (σ.σ. η άθλια δωρολήπτρια Μαρία Ψάλτη, δείτε εδώ και εδώ) η οποία συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και να δικάζει."

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη απόφαση που θα δώσει -ή όχι- την λίμνη Βιστωνίδα στο Δημόσιο και οι αλήτες αυτοί κάνουν ό,τι μπορούν για να παίρνουν αναβολές.

Και το καταφέρνουν, σε αγαστή συνεργασία των καθικιών δικηγόρων τους με τους άθλιους δικαστές που -κι αυτοί με την σειρά τους- εκτελούν εντολές της Ρηγίλλης και πετούν την μπάλα στην κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου