6 Αυγ 2009

ΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΟΥΦΛΙΑ!


Έπρεπε, σώνει και καλά, να φέρει χρήματα στα κλεμμένα ταμεία του κράτους, αυτή η κουφάλα ο Σουφλιάς, και έκανε την γνωστή παπάρα που κάνουν όλοι οι ανίκανοι πολιτικοί.

"Οι υμιυπαίθριοι είναι η λύση" του ανακοίνωσαν οι φωστήρες του υπουργείου του (που καιρός και θάρρος να τα βάζει τώρα με τους μεγαλοκαρχαρίες) και ο άχρηστος αυτός πολιτικός αποφάσισε να εισάγει νέα ορολογία στο οικιστικό γίγνεσθαι της ταλαίπωρης αυτής Μπανανίας που ζούμε.

Τακτοποίηση την ονόμασε την πληρωμή χαρατσιού, έτσι χωρίς πρόγραμμα και στρατηγικό προσανατολισμό!

Καλείται, πλέον, ο κάθε δυστυχισμένος μικρομεσαίος που έχει "κλέψει" μερικά τετραγωνικά για να κάνει ένα πρόσθετο δωματιάκι για τα παιδιά του, να πληρώσει κάποιες χιλιάδες ευρώ που ΔΕΝ του περισσεύουν, για να το... τακτοποιήσει.

Βγήκαν λοιπόν σήμερα οι συμβολαιογράφοι και είπαν ότι τέτοιος όρος δεν υπάρχει και αυτός που θα έχει τακτοποιήσει ένα ακίνητό του ΔΕΝ θα μπορεί αργότερα να το πουλήσει επειδή θα είναι και επίσημα αυθαίρετο.

Και όλη αυτή η πολιτική κομπίνα Σουφλιά έγινε μόνο και μόνο για να εισπράξει το μπουρδέλο μας κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Την κομπίνα αυτή μάλιστα την έκανε ένας πολιτικός (ο Σουφλέ) που έχει πρόσφατα χτίσει ο ίδιος ένα αυθαίρετο και έχει κραχτεί άγρια γι αυτό.

Την ίδια ώρα, το μαύρο χρήμα που ρέει γύρω μας αφιδώς, αγγίζει τα όρια του... προϋπολογισμού του κράτους και οι ανίκανοι τύπου Σουφλέ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, διότι και δεν ξέρουν και φοβούνται τους νονούς της χώρας!

Έλεος, αλήτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου