10 Αυγ 2009

ΧΙΟΣ: ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ...

...ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ - ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

Στην πιάτσα τον θεωρούν πανίβλακα και φελλό! Δεν μπορεί λοιπόν να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτό το ζώο, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλει, ούτε να πιστέψει, έστω και μία "αποκάλυψή" του (ακόμα και αν, μια στις τόσες, πει κάτι σωστό!)

Ο Χίος ο βλακέντιος ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικογράφος (και όχι αθλητικός συντάκτης!). Τον είχε πάρει κοντά της η Ρούλα Κορομηλά στον "πρωινό καφέ" του Αντέννα στις αρχές του 1990 και τίποτε δεν προμήνυε ότι αυτό το ντροπαλό παλικαράκι θα εξελισσόταν στον πιο βλάκα αθλητικογράφο της γενιάς του.

Σήμερα αφού έχει κάνει κάκιστη χρήση της μπλογκόσφαιρας (adiakritos.blogspot), μετέτρεψε σε .gr αυτόν τον κουβά από σκατά, τον οποίο ονομάζει ειδησεογραφικό σάιτ (τρομάρα μας!) και βυσσοδομεί μέσα από αυτό.

Το τί βρωμιές και ανοησίες γράφει και με ποιόν τρόπο τα συντάσσει, δεν περιγράφεται!

Η περίπτωση του άθλιου αυτού δημοσιοκάφρου ανήκει στην κατηγορία των αλητών του "επαγγέλματος" (Παπαγιάννης, Μπόνιος κ.λπ), που παρεισέφρησαν λάγνα στην μπλογκόσφαιρα και προσπαθούν να την αλώσουν εκ των έσω!

Είναι το ένα από τα δυο καρκινογόνα "κύτταρα" (το άλλο είναι τα πληρωμένα κομματόσκυλα που το παίζουν ανεξάρτητοι μπλόγκερς, αλλά στην ουσία γλύφουν το κόμμα τους και -πολλοί- πριμοδοτούνται από αυτό!) που πρέπει να αποβληθούν από τα πολλά, τα υγιή.

Από τους απλούς μπλόγκερς, δηλαδή, που δεν έχουν κανένα απολύτως συμφέρον, έναντι κανενός αρχιδιού, και εκφράζονται μέσω των προσωπικών ιστολογίων τους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!

8 σχόλια:

  1. Πού είναι η Ρουλάρα! Ρουλάρα σε αγαπάμε! Σε θέλουμε! Μόνο σε σένα ανήκει ο καφές! Όλες οι άλλες ένα τίποτα! Ρουλα μας λείπεις! Χωρίς εσένα η τηλεόραση είναι τόσο φθηνή!! Κάποιες κλώσες πολυτελείας ονειρεύονται τον θρόνο σου και φτιασιδόνονται, γιατί χωρίς μπογιάτισμα τρομακτικές χοντρές είναι! Μα εσύ ΄΄εσύ Ρούλα είσαι η αυθεντική βασίλισσα, η αιώνια βασίλισσα όλης της ελληνικής τηλεοράσεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΣΕΙΣ τώρα παιδιά έχετε bloggs και είσαστε bloggers ε;
    Μάλλον πρέπει να το κλείνουμε το μαγαζάκι μας.
    ΤΡΟΥΜΠΑ γίναμε!!
    Δε λέμε για το post, αλλά για τις βωμολοχίες, που τις διαβάζουν ΚΑΙ τα παιδιά μου! ΕΛΕΟΣ έτσι; Δίνετε αφορμή και μας παίρνει ΟΛΟΥΣ η μπάλλα.
    Δόξα στον Υψιστο, η Ελληνική γλώσσα σε αντίθεση με τους Έλληνες είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ.
    Χρησιμοποιήστε την !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα....................ή
    Πιασ'τ'αυγό και κούρευτο........ή
    ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!!!ή
    όπως το πάρει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρούλα Κορομηλά. Ένα από τα μπάζα που έκαναν την τηλεόραση να έχει αυτά τα χάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λάθρα ρε παιδια οχι λάγνα ...

    λάθρα = κρυφα, λαθραία
    και ειναι επιρρημα

    λάγνα = φιλήδονα
    ειναι επιθετο !

    ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ" ΤΟΥ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος 9.09/12-8-09
    Το προσυπογράφω το σχόλιό Σου.Με εκφράζει,δυστυχώς όμως δεν μπορούμε τίποτα να διορθώσουμε πλέον.....εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα και γύρισε ο πετεινός και του ριξε ροχάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή