25 Αυγ 2009

ΣΟΥΦΛΙΑΣ: ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Μεγάλο θράσος έχει αυτό το λαμόγιο ο Σουφλιάς από την Λάρισα.

Αυτός που έχει βολέψει έναν στρατό συντοπίτες του δεξιούς και έχει και ένα αυθαίρετο ο ίδιος!

Βγήκε σήμερα και δήλωσε ότι για την αποκατάσταση των πληγέντων και την αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής θα ακολουθηθεί το... μοντέλο της Ηλείας και της Πάρνηθας!

Πάλι τριχίλιαρα θα δώσουν οι άθλιοι και μετά θα τους ξεχάσουν όλους, ακριβώς όπως έκαναν και στις προπέρσινες πυρκαγιές!

Δεν βάζουν μυαλό και, κυρίως, δεν διδάσκονται από τα λάθη τους!

3 σχόλια:

  1. Ο Χριστόφιας ζητά συγγνώμη από τους Τούρκους στην Κύπρο

    http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_1422.html

    Ρε μαλακισμενο Χριστοφια προδοταρε,
    θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν
    Παλιάρχιδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. ιδου τι ειπε ακριβως ο κυπριος και οσοι μπορουν καταλαβαινουν:

    ''Στρώσαμε όμως το χαλί εμείς οι ίδιοι στην Τουρκία να εισβάλει και να κατακτήσει και να μην φεύγει από την Κύπρο. Αυτό δεν το ακούω να αναφέρεται από διάφορα βήματα. Και πρέπει επιτέλους να το λέμε και αυτό εάν θέλουμε να κερδίζουμε και συμπάθειες στη διεθνή κοινότητα''.
    Ο διεθνής παράγοντας, είπε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, γνωρίζει ότι έγινε χουντικό πραξικόπημα, ότι υπήρξε μια φασιστική οργάνωση, η ΕΟΚΑ Β, η οποία ανέτρεψε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και έστρωσε το χαλί στην Τουρκία.
    ''Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ε/κ και των Τ/κ, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασε βεβαια ο κ. Χριστοφιας να αναφερθει και στις προγενεστερες προσπαθειες εθνοκαθαρσης εναντιον των Τουρκοκυπριων που εγιναν απο τον ιδιο τον Μακαριστο Μακαριο. αληθες το πραξικοπημα του Σαμσων, αληθες οτι η ΕΟΚΑ Β ηταν βφασιστικη οργανωση αληθες ομως και οτι ο Μακαριος ξεκινησε την εθνοκαθαρση με ηπιο βεβαια τροπο (οχι σαν τα εγκλημετα που εγιναν στη γειτονια μας) αλλα παντως εθνικαθαρση. οσο για την διεθνη κοινοτητα εκτιμα τοσο του Ελληνοκυπριους οσο τους αξιζει. αντι να μαχονται για την απελευθερωση της πατριδας τους προτιμησαν να χτιζουν ξενοδοχεια και να κλαιγονται σε ολους τους διεθνεις οργανισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή