21 Αυγ 2009

ME 2,5 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Πήγε για μπάνιο ο άνθρωπος, στην Νέα Ηράκλεια, και εντυπωσιάστηκε από την τιμιότητα του επιχειρηματία, τής εκεί οργανωμένης παραλίας.

Μου έστειλε και φωτό τις οποίες παραθέτω, διότι καλό είναι να αναφέρουμε και τους τίμιους επιχειρηματίες, όπου υπάρχουν.

Η επιχείρηση ανήκει στον Γιώργο Γκαϊτατζή και ΔΕΝ χρεώνει ξαπλώστρες και ομπρέλλες (εκεί φτάσαμε, μαλάκες μου, να αναφέρουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ως... προσόν της επιχείρησης).

Αν θελεις να πάρεις κάτι, το πληρώνεις σε λογική τιμή.

2,5 ευρώ το αναψυκτικό, 3 ο καφές.

Πάντα τέτοια και καλές δουλειές!

2 σχόλια:

  1. Στη Καλαμίτσα της Καβάλας ΔΕΝ πληρώνεις τίποτε ούτε για ξαπλώστρα,ούτε για ομπρέλλα,ούτε για ντους κ.λ.π.συμπαρομαρτούντα του μπάνιου στη Θάλασσά της.Δύο ΕΥΡΩ τον καφέ-ελλην.-κ 2,5 το ΤΟΣΤ και θάλασσα ΟΛΑ τα λεφτά! !για 'ολα τα γούστα και όλα τα βαλάντια!
    Μιά παροιμία λέει "Αν δεν παινέψεις το σπίτι Σου,θα πέσει να σε πλακώσει."Σίγουρα???Του χρόνου αδέρφια βάλτε και τη πόλη μας στο πρόγραμμά Σας!.......και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ για φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ τι χρωστάω ρε φίλε να ακούω ντάμπα ντούμπα επειδή αυτός θέλει να τα κονομήσει;;; Μια παραλία μας είχε μείνει να κάνουμε το μπάνιο μας με την ησυχία μας,μας την πήρανε κι αυτήν. Γ..ώ την τουριστική μου ανάπτυξη μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή