7 Αυγ 2009

ΔΝΤ: ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕ... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

Υπάρχει ένας διεθνής οργανισμός με το όνομα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ο οποίος επιβλέπει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και κάθε τόσο εκδίδει κάποιες αναφορές σχετικές με την χώρα μας όπου δίνει οδηγίες για την λύση των προβλημάτων μας!

Επί της ουσίας, πρόκειται για Αμερικανικά καθάρματα σαν αυτά που κατρακύλησαν την παγκόσμια οικονομία και έρχονται σήμερα και ζητάνε και τα ρέστα (με το θράσος του διεθνούς νταβατζή!).

Σήμερα, το ΔΝΤ προτείνει στην κυβέρνηση του χοντρού της Ραφήνας να... κόψει δυο μισθούς από τον Έλληνα εργαζόμενο (τα δυο δώρα των γιορτών και το επίδομα αδείας, δηλαδή) για να σώσει την οικονομία της χώρας!!!

Πράγματι, αν μπορούσε να γίνει αυτό τότε η ελληνική Οικονομία θα σωζόταν αλλά θα... πέθαινε ο ασθενής.

Για φανταστείτε (κάτι που δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν τα ηλίθια αμερικανάκια) πόσο θα καταποντιζόταν ο οικογενειακός προϋπολογισμός αν μειωνόταν σε τέτοιο βαθμό το εισόδημα.

Είναι βέβαιο ότι θα ξεσπούσαν μεγάλες κοινωνικές αναταραχές και η εγκληματικότητα θα ανέβαινε στα ύψη.

Ασφαλώς, ο ανίκανος χοντρός της Ραφήνας, πολύ θα ήθελε να κάνει πράξη τις οδηγίες του ΔΝΤ, πλην όμως, δεν είναι τόσο βλαξ (είπαμε αλλά όχι κι έτσι...) ώστε να υπογράψει την πολιτική του καταδίκη!

Μου κάνει εντύπωση, ωστόσο, ότι τα ηλίθια οικονομολογάκια του ΔΝΤ δεν έχουν αντιληφθεί (ή δεν θέλουν να το αναφέρουν) ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η παγκόσμια οικονομική κρίση.

Μάλλον, κάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως η πιθανή ΟΛΙΚΗ κατάρρευση της Οικονομίας μας οφείλεται ξεκάθαρα στην εσωτερική διαφθορά και την ληστεία των ταμείων του κράτους από κάθε λογής κυβερνητικούς επιτήδειους, όλα αυτά τα χρόνια!

Οι μίζες και η υπερκοστολόγηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ υλικού έρθει στην Ελλάδα από έξω, έχουν μηδενίσει τις δυνάμεις μας και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται έως ότου αρχίσουν να μπαίνουν στην φυλακή τα καθάρματα και να ελέγχονται -πραγματικά- οι υπουργοί για τις αποφάσεις τους.

2 σχόλια:

  1. και οχι μονο τα παραπανω
    εκοψε το 250% την υπερωρια λες και το κρατος δεν επερνε φορο
    εκανε το διευθιντικο δικαιωμα
    εκανε το 4ωρο
    εδωσε το δικαιωμα στους εργοδοτες να κανουν οτι θελουν απολησεις εκβιασμους δουλευουν με ανασφαλιστους μεταναστες και πολλα αλλα που ολοι μας τα γνωριζουμε αλλα μουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Νεόπτωχοι του Δύο χιλιάδες εννιά σας χαιρετούν βυζαντινά!
    Μας κόπηκαν (το ΔΝΤ)προβοκάτορες και αβανταδόροι της Νέας Διακυ
    βέρνησης?Γιατί το λέω?Για τον απλούστατο λόγο με αυτά και με τούτα δίνουν άλλοθι "εύσημα"στην ΝΔ ότι παρά τις συστάσεις τουΔΝΤ
    ΔΕΝ καταλαβαίνει και δεν συναινεί η λαοπρόβλητη κυβέρνηση
    και ο κοσμάκης τα χάφτει δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή