1 Αυγ 2009

KILTIDIS TOURS

ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!

Οργίζεσαι και δεν ξέρεις τί να κάνεις, όταν διαβάζεις κάποιες... λεπτομέρειες.

Η υπόθεση αφορά αυτό το κάθαρμα τον Κιλτίδη (παντού μπλεγμένο είναι αυτό το λαμόγιο, από Βατοπέδι ως το εργοστάσιο Μυλωνά), που πήγε ως... υπουργάρα στην Σαντορίνη να συμμετάσχει σε ημερίδα όπου ήταν και η δανέζα επίτροπος Φίσερ Μπόιλ.

Μην γελιέστε, για διακοπές πήγε αυτός ο χωριάταρος και αυτές τζάμπα (ούτε αυτό πληρώνουν από την τσέπη τους οι μοναχοφάηδες δεξιοί).

Έλα όμως που έπρεπε να πει και μια κουβέντα στην επίτροπο, έτσι για τους τύπους, ρε παιδί μου, να δικαιολογήσει την παρουσία του.

Κουβέντα;

Σε ποιά γλώσσα, όμως, αφού ο τύπος δεν σκαμπάζει γρι εγγλέζικα και ντρεπόταν να αντικρύσει την επιτροπο!

Κάτι είναι και αυτό. Βρήκαμε, τουλάχιστον, έναν της κυβέρνησης που ξέρει να... ντρέπεται!

6 σχόλια:

  1. Δεν είχε χρόνο να διαβάσει αγγλικά, διάβαζε όμως τα βιβλία του Πλεύρη.

    Γιατί ήταν ο πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος της 4ης Αυγούστου, στην Βόρεια Ελλάδα, που ίδρυσε ο Κώστας Πλεύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε; Αν αληθεύει αυτό που λες, τότε εξηγούνται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και είναι αλήθεια, μαζί με αυτόν, ήταν κάποιος Δημήτρης Καψάλας Εκδότης και ο Μάνθος Τσούγκας. Αυτός είναι δημοτικός σύμβουλος του Παπαγεωργόπουλου τώρα.

    Έδρα τους ήταν ένας χώρος σε ημιόροφο σε ένα στενάκι πίσω από την Παναγία Δεξιά στην Καμάρα.

    Ψάξτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala re agrammatoi, enas anthropos ekane kati gia tin agrotia se ayti ti xwra kai sas peirazei kai autos? Ti akrodeksios kai ti vlakeies lete? Einai o monadikos ergatikos ypourgos aytis tis kyvernisis! Kai omilei tin Galliki kat' epilogi kai OXI tin Aggliki eskemena. Ante geia xwriataroi...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Κιλτίδης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εργάστηκε με σχέδιο και ουσία για την αγροτική ζωή του τόπου. Στα νεανικά του χρόνια, όταν η Ελλάδα ήταν χωρισμένη μόνο σε άκρα ήταν σε κάποιο από αυτά και το έχει δηλώσει και αποδεχτεί δημόσια εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια. Ομιλεί συνειδητά την Γαλλική και ΟΧΙ την Αγγλική γλώσσα από την ηλικία τςν 20 ετών. Διαβάστε και τίποτα πριν γράψετε κάτι ρε παιδιά. Τον γνωρίζω προσωπικά. είμαι αριστερός από τα γενοφάσια μου και το θεωρώ ως έναν εργασιομανή πολιτικό που επί του πρακτ μόνο καλό έκανε στον τόπο και ΟΧΙ κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προσεξε Μπομπερ το γυρισμα των λαμογιων. αναφερονται στις οποιες γνωσεις γαλλικων του , αλλα για το ακροδεξιο παρελθον κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή