1 Αυγ 2009

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΚΕΤΑ... ΠΙΡΑΝΧΑΣ!

ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΦΑΝΤΗ!

Μια πολύ σημαντική καταγγελία για το μαύρο χρήμα που ρέει μεταξύ των γιατρών στα μαιευτήρια Γέννεσις και Διαβαλκανικό (και όχι μόνο, προσθέτω εγώ), κάνει ένας φίλος μπλόγκερ που έφτιαξε, μάλιστα, και ειδικό μπλογκ γι αυτό το λόγο!

Η υπόθεση είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας, όσοι τουλάχιστον είχαν μια εμπειρία περίθαλψης αγαπημένου τους προσώπου σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο.

Η διαφορά ιδιωτικού με δημόσιο νοσοκομείο είναι ότι στο ιδιωτικό πληρώνεις φανερά τον γιατρό, ενώ στο δημόσιο τον πληρώνεις με το πασίγνωστο... φακελάκι!

Το κοινό τους σημείο είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις οι τιμές είναι ίδιες!

Η καταγγελία εξειδικεύει στις γεννήσεις και κατηγορεί τα δυο μεγαλύτερα "πιράγχας" της Θεσσαλονίκης, το Γέννεσις και το Διαβαλκανικό. Μπορείτε να την δείτε λεπτομερώς στο παραπάνω λινκ.

Δίκιο έχει ο φίλος και είναι γνωστό ότι οι αλητογιατροί δεν κόβουν αποδείξεις. Βλέπεις τους περισσότερους από δαύτους να δηλώνουν πενιχρό εισόδημα ετησίως και στην πραγματικότητα έχουν εισπράξει μαύρα χρήματα στο εκατονταπλάσιο της δήλωσής τους. Είναι σχετικά πρόσφατο το περιστατικό στο ΚΑΤ με τον ορθοπεδικό Κουρή και την ομπρέλα κάλυψης που παρείχαν σ΄αυτόν τον απατεώνα γιατρό οι... συνάδελφοί του!

Και δεν ντρέπονται λιγάκι! Για να δούμε τί θα κάνει το ΣΔΟΕ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου