2 Αυγ 2009

ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!

Σε σχετικά πρόσφατα στοιχεία που έρχονται κυρίως από την Γερμανία, αρχίζει να αχνοφαίνεται ποιός ήταν ο πρωτομάστορας, ο... εισαγωγέας των αμαρτωλών χρημάτων της Ζίμενς στην Ελλάδα.

Όχι ότι οι Γερμανοί είναι αθώες περιστερές, αλλά στην Ελλάδα χρειαζόνταν τον άνθρωπό τους.

Σε ρεπορτάζ του Τέλογλου από την Γερμανία στην σημερινή Καθημερινή υπάρχει ένα σημείο όπου αναφέρεται στον περίφημο Κούτσενρόιτερ, (ΦΩΤΟ) ένα από τα αρχιλαμόγια της μητρικής Ζίμενς, όπου ο γερμαναράς (που τώρα εξοφλεί γραμμάτια "εργαζόμενος" στην Αραβία) αναφέρει σε κατάθεσή του για τον Κόκκαλη:

«Πίστευω ότι η Siemens και η Ιntrakom είχαν στενή συμμαχία σε ό,τι αφορά τα συμφέροντά τους ως πρoς τον ΟΤΕ. Είχα αντιληφθεί ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν προσωπική επαφή τόσο του κ. Χριστοφοράκου όσο και του Φόλκερ Γιουνγκ. Επίσης αντιλαμβανόμουνα ότι πολλές από τις συμφωνίες που αφορούσαν τον ΟΤΕ και επηρέαζαν τη Siemens, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών για προμήθειες, γίνονταν από τον ίδιο τον Κόκκαλη».

Δηλαδή, ρε Ζαγοριανέ, τί άλλο πρέπει να μάθεις για να απαγγείλεις κατηγορίες προς αυτόν τον αρχιαλήτη της Ελλάδας;

Όσοι θέλετε πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση Ζίμενς από την αρχή της, διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες αλλά σας προειδοποιώ ότι θα συγχυστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου