4 Αυγ 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΙΩΝΕΣ!

ΟΧΙ... ΟΛΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Μια απορία μου που έχει να κάνει με αυτούς του κοπρίτες τους Τούρκους (τους 1000-2000 αλήτες που κυβερνούν την χώρα και όχι με τον απλό, αμόρφωτο και απαίδευτο Τούρκο που τους ακολουθεί σαν πρόβατο).

Η Τουρκία (όπως και οι περισσότερες μουσουλμανικές χώρες συν τους Εβραίους), ΔΕΝ μας αποκαλεί με το διεθνές όνομά μας (GREECE  - δηλ. Γρεκοί, απατεώνες), αλλά με τον επίσης μειωτικό όρο Γιουνανιστάν που σημαίνει Ίωνες (έτσι ονόμασαν τους νεοέλληνες οι τουρκαλάδες για να τους ξεχωρίσουν από τους... Ρωμιούς, τους καταγόμενους από την ρωμαϊκή αυτοκρατορία!!!)

Βρε ηλίθια Μπακογιάννη, ασφαλώς και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικαίωμά τους να μας αποκαλούν έτσι όπως θέλουν αυτοί! Υπάρχουν μέτρα και διεθνή δικαστήρια για να λύσουν το θέμα, αλλά εσύ και οι βλάκες στο υπουργείο σου κοιμάστε και περιμένετε τις εκλογές ώστε να πας σπίτι σου και να προετοιμαστείς για να την... αντικατάσταση (ξέρεις εσύ, μεγάλη ηγέτιδα!)

Πρωτεύον στόχος για την χώρα μας είναι, κατά την γνώμη μου, να περάσει σε όλο τον κόσμο το ΕΛΛΑΣ και να σβήσουν και τα δυο παραπάνω κακόηχα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου