25 Αυγ 2009

Η ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΤ... ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Παρακολουθούσα πριν λίγο στις ειδήσεις της ΕΡΤ έναν βλάκα, δήθεν δημοσιογράφο, να κάνει... ρεπορτάζ της επόμενης μέρας στην Αττική. Δεν συγκράτησα το όνομά του (ένας καστανόξανθος ήταν, κάπου στα 40) και τα έλεγε σε μια ομορφούλα που παρουσίαζε το δελτίο.

Αν είχα μόλις έρθει στην Ελλάδα και άκουγα αυτόν τον μαλάκα θα νόμιζα ότι μας βρήκε μια απρόσμενη θεομηνία η οποία βρήκε... πανέτοιμη την κρατική μηχανή.

Σήμερα, μας ενημέρωσε ο τεράστιος ρεπόρτερ, οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ καταγράφουν όοοολες τις ζημιές στις αγροτοκαλλιέργειες ώστε οι αγρότες να αποζημιωθούν άμεσα από το κράτος.

Τέτοια υπεύθυνη στάση ρε παιδί μου, αυτό το υπέροχο κράτος που ζούμε, ε;

Ανατρίχιασα ακούγοντας αυτό το κρατικοδίαιτο ζώο να υπογραμμίζει αυτά που του υπαγόρευσε λίγα λεπτά πριν, αυτό το άθλιο υποκείμενο, ο Νικος Κατσαρός, που είναι πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και παλιός υπουργός της ΝΔ.

Όλους τους έχει βολέψει ο άθλιος απατεώνας πρωθυπουργός της Ραφήνας, ακόμα και τους γηραλέους άχρηστους σαν τον προαναφερόμενο!

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Bomber το σχόλιο σου είναι υπερβολικό σε ορισμένα σημεία , αλλά και λάθος σε αλλά. Ο Κατσαρός που αναφέρεις δεν ήταν υπουργός αλλά αντιπρόεδρος της βουλής , είναι από τους λίγους ,ελάχιστους που μπήκε πλούσιος στη βουλή και έφυγε πολύ πολύ φτωχότερος, είναι τώρα πρόεδρος του ΕΛΓΑ και αν το ψάξεις θα δεις ότι έχει πετάξει από το γραφείο του αρκετά κοματοσκυλα που ζητούσαν ειδική μεταχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς ορίζεται η υπερβολή φίλε μου; Πράγματι έκανα λάθος (δεν θυμόμουν ότι ήταν απλώς αντιπρόεδρος και όχι υπουργός).
    Εγώ δεν ξέρω κανένα ΙΣΧΥΡΟ κομματόσκυλο που να το πέταξε έξω από το γραφείο του (πχ τον Κοκκινούλη που δεν τον χωνεύει κιόλας!).
    Την ίδια ώρα στην Αγιά όποιος δεν είναι δεξιός αγρότης παίρνει τον πούλο από αποζημιώσεις.
    Σε ότι αφορά στην περιουσία του, ψάξτο εσύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ αρχήν να διευκρινίσω ότι ούτε από την Λάρισα είμαι, ούτε ποτέ έχω ψηφίσει δεξιά. Στην συνέχεια θέλω να επισημάνω την εντιμότητα σου να επιτρέπεις την ανάρτηση σχολίων που διαφωνούν με τη θέση σου. Τώρα πάμε στην ουσία, μην δίνεις βάση στις όποιες διαδόσεις του Κοκκινουλη ότι δήθεν τάχα κάνει ότι θέλει στον ΕΛΓΑ, στην πραγματικότητα έχει πάρει μόνο ότι δικαιούται από αποζημιώσεις, την περίπτωση της Αγίας δεν την γνωρίζω αλλά ξέρω ότι στον Τύρναβο για παράδειγμα ακόμα και συγγενικά του πρόσωπα αποζημιώνονται μόνο για τα ποσά που δικαιούνται, (πράγμα που τους εξοργίζει, οι ίδιοι λένε ότι επί ΠΑΣΟΚ περισσότερα παίρνανε) . Τέλος για την περιουσία του θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω . πολύ πολύ φτωχότερος βγήκε από την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή