13 Αυγ 2009

ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στον δρόμο της κάθαρσης (ή της "κάθαρσης") που ακολουθούμε καιρό τώρα στην υπόθεση Ζίμενς, να γνωρίζετε ότι υπάρχει και ένας άλλος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ δρόμος, αυτός της διαφθοράς.

Τα διεφθαρμένα πολιτικά σκουλήκια που ΞΈΡΟΥΝ ΟΤΙ είναι ένοχοι, δεν κάθονται φυσικά με σταυρωμένα χέρια. Για σκεφτείτε το.

Αν ήσασταν στην θέση τους και βλέπατε το άγγιστρο της Δικαιοσύνης να σας πλησιάζει, θα καθόσασταν με σταυρωμένα χέρια;

Είναι βέβαιο ότι οι λαδωμένοι πολιτικοί του Χριστοφοράκου χρησιμοποιούν όσα μέσα και επιρροή διαθέτουν για να πετύχουν το κουκούλωμα της υπόθεσης ή, τουλάχιστον, να βγάλουν τον εαυτό τους απ΄έξω!

Αυτή, όμως, η τριβή με το καυτό προσωπικό ζήτημα (ο Χριστοφοράκος -και ο Κόκκαλης παλιότερα- έδιναν λίγα σε θεσμικά όργανα και πολύ περισσότερα σε άτομα. Τους ενδιέφεραν όσοι ήταν σε κομβικό θεσμικό σημείο και είχαν... ανάγκες στην καθημερινότητά τους), σου τρώει πολύ χρόνο και δεν έχεις υπόλοιπο να ασχοληθείς με τις τρέχουσες πολιτικές ασχολίες σου.

Και καλά ο Άκης δεν έχει δουλειά, μπορεί να το κάνει χωρίς κόστος. Το ίδιο και ο Γιάννος. Το αυτό και ο Βερελής. Ο Μαντέλης τόσκασε στο εξωτερικό, πάει αυτός.

Η Ντόρα, όμως; Και το στερναδέρφι της ο Κυριακούλης; Μη μου πείτε ότι δεν έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα μια... απραξία της Μητσοτάκαινας! Αν, μάλιστα, δεν είχε και τον καρχαρία πατέρα της ούτε θα ακούγαμε γι αυτήν.

Για τους λόγους που προανέφερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου