9 Αυγ 2009

ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ: ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ή ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ", ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;

Βγαίνει, σήμερα, στο Πρώτο Θέμα ο βλακομανόλης και λέει ένα πράγμα που ΟΛΟΙ (μα όλοι!) το γνωρίζουμε, αλλά κάνουμε σαν να το ακούσαμε για πρώτη φορά.

"Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές" δήλωσε η μεγάλη αυτή συνδικαλιστάρα (σαν τον μεγαλύτερο... κωλοτούμπα, τον περιγράφουν στο συνάφι του) και έγινε πρωτοσέλιδο.

Τί λέτε ρε μαλάκες!

Πότε, δηλαδή, οι βολευτές μας ψήφισαν κατά... συνείδηση όταν επρόκειτο να παραπέμψουν συνάδελφό τους;

Αυτά τα περί "κομματικής πειθαρχίας" πρώτη φορά τα ακούτε;

Στην ψηφοφορία για τους Βατοπεδινούς, οι νεοδημοκράτες αποχώρησαν ο καθένας με δική του... πρωτοβουλία και, απλώς, έτυχε να είναι όλοι οι κυβερνώντες βολευτές;

Στην ψηφοφορία για τον δωρολήπτη υπουργό Παυλίδη (ή... λαδάκιας, αν προτιμάτε), δεν τον παραπέμψανε στο δικαστήριο επειδή το κουνημένο του δάχτυλο τούς έπεισε για την αθωότητά του;

Άντε γιατί θα... βγω στην Συγγρού στο τέλος, με όλη αυτή την γελοιότητα και την υποκρισία!

Το μέγα ζήτημα είναι, γιατί, ενώ ξέρετε τις λαμογιές τους και τις αλητείες τους, πάτε (οι περισσότεροι από σας) και τους ψηφίζετε ανά τριετία!

2 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με πήραν τα γέλια -ενώ είμαστε για κλάματα-με τον τρόπο που τα λές (γράφεις)!Σώπα Κύριε Μανώλη μου,,,μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη Νέα Διακυβέρνηση του τόπου και κυρίως σε εποχές Μεταρρυθμίσεων που κοντεύω να γίνω αεροπόρος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή