19 Αυγ 2009

ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΜΕ 5 ΔΙΣ ΔΡΧ (ΣΗΜΕΡΙΝΑ 15 ΕΚ ΕΥΡΩ) ΤΟ 1990, ΛΑΔΩΣΕ "ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ" ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία (να ξεπουλάς την ίδια σου την χώρα και τα ταμεία της για να ενισχύσεις το άθλιο κόμμα σου) τότε εγώ είμαι ένας χοντρομαλάκας και πρέπει να μεταναστεύσω.

Ό,τι πιο βρομερό και σιχαμένο βγάζει η -πάλαι ποτέ- ενωμένη Αριστερά μετά τις σοβαρότατες (και με... υπόσταση) καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση για την "πονηρή" περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ (ενωμένο τότε υπό τους Χαρίλαο Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκο) το 1990.

Την διαθέτουν μπόλικη αυτή την... δημοκρατικότητα, κάτι σκουλήκια κομμουνιστές και αριστεροί της κακιάς ώρας, οι οποίοι στο όνομα του Σοσιαλισμού και του κυνηγιού του Κεφαλαίου δεν διστάζουν ακόμα και το αίμα (των άλλων) να χύσουν.

Ο Κοροβέσης είπε αυτό που ξέρουν ΟΛΟΙ αλλά λίγοι τολμούν να το ρίξουν πάνω στο τραπέζι. Και αυτοί, οι άθλιοι, αντί να κοιταχτούν και να ψάξουν τα... εντόσθιά τους, έπεσαν πάνω του να τον φάνε τον δυστυχισμένο, επειδή είχε τα αρχίδια να το αναφέρει. Λεπτομέρειες διαβάστε εδώ, στον Πρέζα.

Ο αρχιμαφιόζος Κόκκαλης, την εποχή της οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα, λάδωσε το πανελλήνιο, προκειμένου η Ιντρακόμ και η Ζίμενς (από κοινού) να "κερδίσουν" διεθνή διαγωνισμό για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

Έπρεπε σώνει και καλά την δουλειά να την πάρει αυτός ο αρχικοπρίτης, πρώην πράκτορας της ΣΤΑΖΙ, και ΟΛΟΙ ήθελαν να τα έχουν καλά μαζί του. Με το αζημίωτο ασφαλώς, καθώς ο καλός... πατερούλης Σωκράτης φρόντισε να τους γλυκάνει.

Το γνωστό είναι ότι έδωσε (ΛΑΔΩΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ) από 2 δις δρχ σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ένα δις στον ενωμένο τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Το τί έδωσε σε ατομικό επίπεδο δεν έχω -ακόμα- λεπτομέρειες, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι δόθηκαν άλλα τόσα σε κομβικά πρόσωπα. Το ένα από αυτά είναι βέβαιον ότι είναι ο Μητσοτάκης (σιγά μη δεν ήταν!), που τα έπαιρνε μέσω των περίφημων off shore εταιριών.

Ιδού τί είχε γίνει, για να καταλάβετε:

Ο διεθνής διαγωνισμός για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ κόντευε να ακυρωθεί επειδή διαφαινόταν ξεκάθαρα ότι πήγαινε χαριστικά σε Ζίμενς - Ιντρακόμ. Μπροστά στο φάσμα της ακύρωσης, ο Κόκκαλης επικοινώνησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και... τους έκανε "μια πρόταση που δεν μπορούσαν να αρνηθούν" (σας θυμίζει τίποτα αυτό;).

Τότε, λοιπόν, άσκησαν παρέμβαση και οι τρεις και ο διαγωνισμός χαρίστηκε στην κοινοπραξία η οποία για να καλύψει οικονομικά τα λαδώματα, υπερτιμολόγησε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ τις τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις με τις οποίες προμήθευσε την δυστυχισμένη χώρα μας.

Πόσο πιο απλά να το πω, γαμώ την κοινωνία μου:

Οι αλήτες ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ επέτρεψαν στον αρχινονό Κόκκαλη να κλέψει το Δημόσιο ταμείο, ώστε να τσεπώσουν κι αυτοί κάποια... ψίχουλα (σε σύγκριση με τα κλεμμένα) για την πάρτη τους!!!

2 σχόλια: