9 Αυγ 2009

ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΕΝΟΣ... ΧΟΝΤΡΟΥ & ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΜΑΣ... ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ!

Υπερυπουργείο, το οποίο θα έχει τον ρόλο γραμματέα της κυβέρνησης και θα συντονίζει το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και θα ελέγχει τις δαπάνες των δημόσιων φορέων σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να κάνει ο χοντρός πρωθυπουργός της Ραφήνας.

Θα βάλει δηλαδή άλλο ένα οικονομικό βαρίδι και άλλο ένα μάτσο ηλίθιους για να... ελέγχουν τα λαμόγια της κυβέρνησής του. Ανατριχιάσαμε...

Πρώτα απ΄όλα να υπογραμμίσω ότι για πρώτη φορά ο χοντρός παραδέχεται ότι τον... κλέβουν οι "συνεταίροι" του στο μαγαζί ΤΟΥ! Γι αυτό και προτίθεται να τους βάλει... υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων (κατά τα αστυνομικά πρότυπα).

Δεύτερον, να τονίσω ότι το οκνό αυτό ανθρωπάκι, που το έκαναν με το ζόρι πρωθυπουργό, δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο:

Η χώρα έχει θεσμούς και νόμους, κόπανε, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!

Εκείνα που έχει απόλυτη ανάγκη είναι τρία πράγματα:

α) Τίμιους ανθρώπους να εφαρμόσουν τους νόμους μέσα από τους υπάρχοντες θεσμούς

β) Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και δικαστές που, απλώς, θα εφαρμόσουν τους νόμους!

γ) Σύγχρονες φυλακές (μια σε κάθε πρωτεύουσα νομού, για να μην έχουν παράπονο οι... δήμαρχοι) για να στεγάσουν τους τιμωρημένους (που αναμένεται να ειναι αρκετοί).

Αυτά χρειάζεται η χώρα, τεμπέλαρε, και όχι γραμματείες και άλλες παπαριές που σου μεταβιβάζει αυτό το κάθαρμα ο Πάκης. Μόνο έτσι θα κατασταλεί η τερατώδης διαφθορά που ταλανίζει την χώρα και χουφτώνει τα δικά μας λεφτά!

Α, και σχολεία και νοσοκομεία χρειαζόμαστε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία (δύσκολη για τον δικό σου νιονιό!)

1 σχόλιο: