30 Ιουν 2009

ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ!


Διαβάστε την ενδιαφέρουσα άποψη του e-lawyer για την μαλακία - κληροδότημα του Σανιδά στο "αφεντικό του" την Νέα Δημοκρατία.

Εκτός από την Google που αρνείται να δώσει στοιχεία μπλόγκερς για μη σοβαρά αδικήματα (και η δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση του κάθε μαλάκα, ΔΕΝ είναι σοβαρό αδίκημα!), υπάρχει και το Σύνταγμα της Ελλάδος και ο εξειδικευμένος νόμος 2225/94 που προστατεύουν την ελευθερία του λόγου ακόμα κι αν αυτή (η ελευθερία) δήθεν "παρεκτραπεί".

Γνώριζε ο συνταγματικός νομοθέτης ότι πιθανή απελευθέρωση των αδικημάτων με βάση τα οποία θα μπορεί ο καθένας να μηνύει τον καθένα, θα οδηγούσε σε βιομηχανία μηνύσεων και αγωγών από ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ και να τον εφαρμόζουν όπως τους βολεύει.

Είναι, αυτά τα παράσιτα του δημόσιου βίου, που έχουν χαλάσει την κοινωνία και μας έχουν εντάξει σε ένα διεφθαρμένο, φαύλο και ύπουλο Σύστημα, το οποίο κυνηγά ανελέητα όποιον τολμήσει να σηκώσει το κεφάλι του και να ψελλίσει έναν λόγο αντίδρασης!

Αυτό το κεφάλι το σήκωσαν τα μπλογκς στο ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ διαδίκτυο και καταλάβαμε, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ένα απλό πράγμα: Δεν είμαστε μόνοι μας, εμείς που τα λέγαμε μεταξύ μας στις παρέες μας γι αυτούς του λίγους αλήτες που μας κυβερνούν! Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μας και... δεν είμαστε λίγοι!

Αυτό είναι που τρέμει το Σύστημα. Την Ισχύ εν τη Ενώσει! Ξέρουν ότι αν οι πολλοί αντιδράσουν δύσκολα μπορούν να τα βάλουν μαζί τους και, μοιραία, θα χάσουν τα προνόμια που τους έχει δώσει το Σύστημα.

Πρώτο παράδειγμα: Σε μια Κοινωνία δίκαιη και διοικούμενη από ευφυείς και τίμιους ανθρώπους, είναι ποτέ δυνατόν να υπήρχε στην κορυφή των εισαγγελέων ένα βλάκας σαν τον Σανιδά;

Δεύτερο παράδειγμα: Σε αυτή την Κοινωνία θα έβγαινε ποτέ πρωθυπουργός ένας ανεπάγγελτος τεμπελχανάς σαν τον Κωστάκη με μοναδικό κριτήριο το επίθετο του θείου του;

Τρίτο παράδειγμα: Για τους ίδιους λόγους θα είχε σε... πρωθυπουργική ετοιμότητα έναν τύπο σαν τον Γιωργάκη, το άλλο μεγάλο κόμμα;

Τέταρτο παράδειγμα: Θα είχαν την ψήφο του 60%-80% του ελληνικού λαού, δυο κόμματα που απαρτίζονται από ανίκανους (κυρίως), κλέφτες, ψεύτες, λωποδύτες και δοσίλογους;

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...


Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς τον έχει πάρει κι αυτόν η... μπάλα μου, εν τούτοις οφείλω να συγχαρώ σήμερα τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα λόγια που είπε στον Real FM σχετικά με την βλακώδη γνωμοδότηση του -απερχόμενου- εισαγγελέα Σανιδά! Είπε τα αυτονόητα:

"Η γνώμη μου για τα blogs το καταφύγιο των ανθρώπων που δεν έχουν φωνή ,δεν έχουν στήλη και δεν έχουν εκπομπή στην τηλεόραση και επομένως η ανωνυμία είναι χρήσιμο στοιχείο ελευθερίας. Ακόμα και οι υπερβολές είναι χρήσιμες γιατί βγαίνουν συμπεράσματα στο να βελτιωνόμαστε. Προτιμώ μια κοινωνία που να μας εκφράζει ελεύθερα παρά μια φιμωμένη κοινωνία. Λέω όχι στους δημοσιογράφους που έχουν μικρόφωνο και στήλη σε εφημερίδα και παίζουν επαγγελματικά παιχνίδια και συκοφαντούν".

Εύγε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΜΙΑ -ΑΚΟΜΑ- ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο νόμος 1756/1988 που δημοσιεύει απόψε η Σίβυλα, φανερώνει ανάγλυφα τη γύμνια της ελληνικής Δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Στα μεγάλα λόγια είμαστε πρώτοι αλλά ουσία μηδέν. Ο νόμος αυτός ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ.

Όλοι είναι... αδέκαστοι; Τόση εντιμότητα, θα πάθουμε και τίποτα!

Βρε... ουστ, παλιοαπατεώνες, που στο μαγείρεμα έχετε ξεπεράσει και τον Μαμαλάκη

ΣΑΝΙΔΑΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΒΛΑΚΑ...


Αυτά συμβαίνουν στην χώρα - Μπανανία που ζούμε, όταν οι πολιτικοί διορίζουν τους... ανεξάρτητους -κατά τα άλλα- δικαστές.

Θα έρθει η ώρα που θα τους ζητήσουν την εξόφληση του "γραμματίου" που υπέγραψαν μεταξύ τους όταν τους διόριζαν.

Η κυβέρνηση παρήγγειλε γνωμοδότηση στον απερχόμενο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Σανιδά με την οποία του ζητήθηκε να... αρθεί η ανωνυμία στα μπλογκς ακόμα και για πλημμελήματα, όπως η εξύβριση.

Αν η γνωμοδότηση Σανιδά μπορούσε να εφαρμοστεί στην πράξη, για παράδειγμα, σε μένα, τότε με το μπινελίκι που έχω ρίξει και τους ηλίθιους ελληνικούς νόμους, θα έμπαινα καμιά τριανταριά χρονάκια μέσα... εγώ ο τεράστιος εγκληματίας!

Την ίδια ώρα, θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι κάτωθι καλοί και έντιμοι πολίτες αυτής της χώρας (η σειρά είνα τυχαία, όπως μου ήρθαν τα έβαλα): Άκης Τσοχατζόπουλος, Ντόρα Μητσοτάκη, Γιάννος Παπαντωνίου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Παναγής Βουρλούμης, Σωκράτης Κόκκαλης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιάννα Δασκαλάκη, Χρήστος Βερελής... και δεκάδες άλλοι μικρότερου βεληνεκούς απατεώνες!

Αντί, λοιπόν, η... σοβαρή μας Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τους δεκάδες πραγματικούς απατεώνες που αυξάνονται γύρω μας, στρέφεται στα ίχνη των δεκάδων... ίντερνετ καφέ που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μπλόγκερς για να γράψουν στα ιστολόγιά τους.

Και από αποδείξεις; Το απόλυτο μηδέν, καθώς κανείς σοβαρός μπλόγκερ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν κρατάει αρχείο. Όλα τα σηκώνουμε στην μπλογκόσφαιρα της Google.

Γι αυτό είστε τελείως μαλάκες και θα ταλαιπωρήσετε τζάμπα τα... καημένα τα όργανα της τάξης που έχουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πελαγώσει!

Ξέρετε το ανέκδοτο;

Ποιός είναι χειρότερος ενός μπάτσου; Απάντηση: Ο πελαγωμένος μπάτσος!

29 Ιουν 2009

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!


Ο δικηγόρος Καραγιαννακίδης πληρώνεται από την μονή Μεγίστης Λαύρας για τις νομικές, και μη, υπηρεσίες του.

Η Μεγίστη Λαύρα  κατέχει την πρώτη θέση στην ιστορία και ιεραρχία των µονών του Άθω, και ιδρυτής της είναι η σεβασµιώτερη µορφή µεταξύ των Αγιορειτών, ο άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης.

Την εξουσία της Μεγίστης Λαύρας (και πολλά άλλα) αμφισβητεί η μονή Εσφιγμένου που έχει στραφεί προς το ρώσικο πατριαρχείο και δεν αναγνωρίζει την εξουσία του οικουμενικού πατριάρχη.

Ο Καραγιαννακίδης, λοιπόν, έκανε τον κόπο και έγραψε, προχθές, ένα άρθρο στην εφημερίδα  "Μακεδονία" όπου επιχειρηματολογεί υπέρ της εκδίωξης των "σχισματικών" μοναχών της Εσφιγμένου.

Πρόκειται για ένα άρθρο "κατά παραγγελία", το περιεχόμενο του οποίου έχει εκπληκτική... ομοιότητα με τις ανακοινώσεις της διοίκησης του Αγίου Όρους και, κατά συνέπεια, της Μεγίστης Λαύρας, που είναι ο εργοδότης του!

Δεν θα σχολιάσω, περαιτέρω, τον άθλιο αυτόν δικηγορίσκο, ο οποίος έναντι αδράς αμοιβής που λαμβάνει από την Μεγίστη Λαύρα, βγαίνει ως... ανεξάρτητος αρθρογράφος και ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τα συμφέροντα της μονής, πέρα από κάθε λογική και δίκαιο (όλο το... εμπνευσμένο άρθρο του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ).

Παραθέτω, απλώς, αποσπάσματα από την γελοία επιχειρηματολογία του (κειμενορύπανση!) για τους...  κακούς σχισματικούς της μονής Εσφιγμένου.

"Επί δεκαετίες στη μονή Εσφιγμένου συνέρεαν δεκάδες άτομα, παντελώς άγνωστα στους αρμοδίους του τόπου. Απέσχισαν εξ αρχής τη μονή από το σώμα του Αγίου Όρους, διεξήγαγαν μία πρωτοφανή προπαγάνδα εναντίον του και κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προσηλυτισμό υπέρ ορισμένης παλαιοημερολογητικής παράταξης. Το 1999 η ηγεσία τους προχώρησε στο αποκορύφωμα, που ήταν η επίμονη παρεμπόδιση κρατικών αρχών να πλησιάσουν προς εκτέλεση των καθηκόντων τους."

"Μετά το 2002-2005 λοιπόν έχουμε μία ξεκάθαρη περίπτωση κατάληψης, στην οποία ο αποκλεισμένος δεν είναι οι καταληψίες αλλά μάλλον οι μοναστηριακές και οι κρατικές αρχές, που σταθερά δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στη μονή. Ένα τμήμα της χώρας βρίσκεται ανεξέλεγκτο σε χέρια αγνώστων (μόνο οι επικεφαλής είναι γνωστοί), οι οποίοι φαίνεται ότι εναλλάσσονται με άλλους. Με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονται για τον κειμηλιακό και αρχαιολογικό πλούτο και για την ασφάλεια και την τύχη της μονής γενικότερα."

"Έχουν μεταφέρει στη μονή γέροντες μοναχούς από άλλα σημεία και τους επιδεικνύουν αφειδώς σε oποιονδήποτε βιντεοσκοπεί, είναι οι ίδιοι εφοδιασμένοι με κάμερες κ.ά., διαδίδουν ότι δεν έχουν περίθαλψη, ενώ το επιτόπιο Κέντρο Υγείας είναι στη διάθεσή τους, ότι δεν έχουν φάρμακα, ενώ εφοδιάζονται με τα πάντα ακτοπλοϊκώς, προβάλλουν σκηνές αποκλεισμού, ενώ οι ίδιοι μπαινοβγαίνουν με κάθε άνεση και μάλιστα εμφανίζονται στα ΜΜΕ κ.ά."

"Οι καταληψίες προβάλλουν φύρδην μίγδην αιτιάσεις κατά του οικουμενικού πατριάρχη, του Αγίου Όρους, της υπουργού Εξωτερικών, του πάπα, του 666 κτλ., αποδίδοντας το “διωγμό” τους στην ενοχλητικότητα του φρονήματός τους, αποσιωπώντας όμως ότι υπάρχει πλήθος άλλων μοναχών φρονούντων αναλόγως, που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. 
Αλλά επίσης καλού κακού έχουν μετακαλέσει σωματώδεις body guards, που τους επιδεικνύουν, όπως και τους γέροντες."

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ: ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...


Το απίστευτο σκάνδαλο της μονής Μεγίστης Λαύρας που αναπτύσεται (αργά - αργά) στην δημοσιότητα, καταδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο απροστάτευτοι είμαστε όλοι οι απλοί Έλληνες πολίτες απέναντι στην υπόγεια δύναμη του ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ και... ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ που το περιτριγυρίζει (για τις λεπτομέρειες του σκανδάλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ).

Δεν αστειεύομαι! Τούτοι οι "άγιοι" στην υπέροχη Αθωνική πολιτεία που, υποτίθεται ότι, είναι αφιερωμένοι με ψυχή και σώμα στον Θεό, δεν μπορεί να σκέφτηκαν τόσο διεφθαρμένα και τόσο καταχθόνια έναντι της ελληνικής περιουσίας.

Κάποιοι τους ξύπνησαν! Κάποιοι ήξεραν τα κατατόπια και τους οδήγησαν στον στόχο τους, την καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας. Αυτής που θα έπρεπε, πρώτοι, αυτοί να προστατεύσουν.

Τα "μονοπάτια" αυτά είναι δυο ειδών: Το νομικό και το λογιστικό. Χρειάζεται συνδυασμός γνώσεων για να καταφέρει κάποιος να αρπάξει τα δισεκατομμύρια που άρπαξαν τα λαμόγια οι μεγιστολαυρίτες.

Είναι φυσικό, λοιπόν, με τα λεφτά που διαθέτει το παπαδιαριό να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ό,τι το καλύτερο κυκλοφορεί στην Αγορά από δικηγόρους και λογιστές. Οι πρώτοι πρέπει να την μπάσουν στα νομικά κόλπα και οι δεύτεροι να κλείσουν τις οικονομικές τρύπες ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!

Γι αυτό και θα το λέω από δω, αλλά και θα το επαναλαμβάνω συνεχώς, θεωρώ ότι στις παρανομίες που θα βρεθούν μελλοντικά γι αυτήν την μονή, οι τύποι αυτοί πρέπει να κατονομάζονται και να ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! Κατά συνέπεια θα πρέπει να χώνονται και στην φυλακή (βλέπε Κεχαγιόγλου, Μπουρμπούλια κ.λπ) ως ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί στο έγκλημα!

Ως δικηγόρος της μονής εμφανίζεται σήμερα ο Διογένης Καραγιαννακίδης, ένας νομικός που εμφανίζεται ως... διδάκτωρ (προφανώς έχει κάνει διδακτορική διατριβή, αν τα θυμάμαι καλά). Για τον κύριο αυτόν θα μιλήσω σε επόμενο κείμενο.

Έχω πάει στην Λαύρα! Μπορεί να πρόκειται για την μονή-αρχηγό (Μεγίστη) του Αγίου Όρους, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν εμφανίζει την χλιδή και την ανασυγκρότηση άλλων μονών και ειδικότερα του Βατοπεδίου!

Το αντίθετο, πρόκειται για μια ταπεινή μονή μέσα στην οποία γίνονται κάποια μικρά έργα και τίποτα περισσότερο. Αυτά διαπίστωσα με το μάτι, αυτά αναφέρω. Το τί γίνεται στο παρασκήνιο και πού "επενδύονται" τα υπέρογκα κέρδη από τα... χρυσόβουλα του Νικηφόρου Φωκά, δεν ξέρω!

ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ!


Δεν θέλετε, πουσταράδες Τούρκοι, να δέχεστε πίσω τους λαθρομετάναστες που μπήκαν από το δικό σας μπουρδέλο στην Ελλάδα;

Έχειν καλώς!

Από δω και στο εξής όποιος Τούρκος συλλαμβάνεται να μεταφέρει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, θα επιστρέφει στην Τουρκία μετά από... 15 χρόνια το λιγότερο.

Και δεν πα να χτυπιέστε κάτω, μετά, σαν τα χταπόδια!

Διότι αν τον ξεδοντιάσεις τον "λύκο", πώς θα σε δαγκώσει μετά;

Σημείωση: Ο πραγματικός λύκος είναι ένα υπέροχο, περήφανο και έξυπνο ζώο, γι αυτό και έβαλα εισαγωγικά. Δεν έχει, δηλαδή, καμιά σχέση με αυτά τα διεφθαρμένα ρεμάλια, που κυβερνούν την Τουρκία.

Α, και κάτι τελευταίο, δίοτι ξέρω ότι με διαβάζει το προξενείο Κομοτηνής: Στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπείτε του αγίου Πούτσου!

ΠΑΚΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ... ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ!


Ρε, αλήτη, Παυλόπουλε, που... καλωσόρισες κάποτε τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

Πόσοι να είναι οι δουλέμποροι που μεταφέρουν είτε με τα σκάφη τους, είτε με αυτοκίνητα τους κακομοίρηδες αυτούς Αφρικάνους, Πακιστανούς κ.λπ.; Είναι πενήντα; Είναι εκατό;

Άντε νάναι πεντακόσιοι!

Το να τους πιάσεις, λοιπόν, είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και το ξέρεις καλά, ανίκανε πολιτικέ, δήθεν συνταγματολόγε!

Άμα τους χώσεις μέσα ισόβια (στην ουσία θα μείνουν καμιά 15αριά χρόνια μέσα) δεν θα το λύσεις το πρόβλημα;

Διότι, είναι απείρως προτιμότερο να ταΐζω (εγώ ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος), πεντακόσιους απατεώνες για 15 χρόνια ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ... ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ 500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην Ελλάδα!!!

Έτσι δεν είναι, αρχιμαλάκα Πάκη, ή πάλι θα πεις ότι... "το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό";

Φυσικά και δεν είναι απλό, διότι κάτι δειλοί σαν και σένα, δεν τολμούν να βάλουν το χέρι στην φωτιά! Έφαγες τις σφαλιάρες σου στην Κυψέλη, πού να τολμήσεις τώρα να τα βάλεις με την μαφία του λαθρεμπορίου.

Αφού δεν έχεις παπάρια, πώς θα κάνεις τολμηρή πολιτική, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!

28 Ιουν 2009

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"


Να μην ξεχάσω να αναφέρω και την ΜΟΥΓΚΑ των αλητήριων εθνικών καναλιών της χώρας, τα οποία, σε αρμονική συνεργασία με το βρώμικο επιτελείο της Ντόρας, είτε αποσιώπησαν, είτε υποβάθμισαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ το μέγα ζήτημα της έλευσης του σκοπιανού αεροπλάνου στην Κέρκυρά ΜΑΣ.

Αλήτες - δοσίλογοι - δημοσιογράφοι!

ΝΤΟΡΑ: ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!


Μάλιστα, Ντοράκι.

Καλά τα χαμόγελα με τον τουρκαλά τον Νταβούτογλου, αλλά τον ήπιες πάλι!

Σε ντουβάρι να μίλαγε η Μητσοτάκαινα, πιο πολύ θα την άκουγε. Ούτε βήμα πίσω έκαναν οι κωλόγυφτοι, ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης όπου, ΣΚΟΠΙΜΩΣ, αφήνουν τους δουλέμπορους να πλέουν προς τα ελληνικά νησιά ανενόχλητοι.

Από την άλλη, έχουν το θράσος και μας χώνονται συνεχώς στο θέμα του Αιγαίου και των δήθεν υποχρεώσεών μας έναντι της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (ενώ αυτοί, ως γουρούνια που είναι, φρόντισαν από το 1955 να "λύσουν" το πρόβλημα της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΝΤΑΣ τους Έλληνες της Πόλης!)

Με την αδιάφορη και ανεύθυνη διπλωματία που ασκεί η υπουργός Εξωτερικών έχει γίνει περίγελος των ευρωπαίων, των σκοπιανών και των κωλότουρκων. Όλοι αυτοί γνωρίζουν, πια, ότι μοναδικός της στόχος είναι η θετική διεθνής προβολή της... μεγάλης προσωπικότητάς της που θα την οδηγήσει στην αρχηγία της ΝΔ και στην πρωθυπουργία της Ελλάδος.

Ξέρει η άθλια κόρη του Μητσοτάκη (είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Εφιάλτη και, στην ουσία, αυτός είναι που ασκεί την εξωτερική πολιτική της χώρας) ότι αν σπάσεις... αυγά στην εξωτερική πολιτική γίνεσαι δυσάρεστος στους εταίρους και δεν βελτιώνεις το πολιτικό μέλλον σου. Αυτό είναι που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Δεν απειλεί με αντίποινα και, το κυριότερο, δεν σκοπεύει να κάνει πράξη τις απειλές της όταν διαπιστώνει ότι την έχουν γραμμένη στα παπάρια τους!

Τόσα, μα τόσα, όπλα έχουμε έναντι των Τούρκων, των Σκοπιανών αλλά και των Ευρωπαίων που ΔΕΝ θέλουν να ασχοληθούν με την Ελλάδα, και αυτή η σκύλα κοιτάει το προσωπικό της συμφέρον και δεν τα χρησιμοποιεί.

Έλεος... έλεος, πια με αυτό το λαμόγιο της πολιτικής!

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ


Δεν τον ξέρω τον κύριο Βραχιολίδη, ούτε πού διδάσκει δημοσιογραφία, αλλά το κείμενό του για τους μπλόγκερς είναι εξαιρετικό και αξίζει την ματιά μας.

Δείχνει ότι, χωρίς κόμπλεξ και μισαλλοδοξία, έχει αφουγκραστεί την μπλογκόσφαιρα και έχει την ικανότητα να καταγράψει μεστά τις παρατηρήσεις του γι αυτήν.

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑΒΟΥΝ -ΤΩΡΑ- ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ!


Τί λέτε ρε!

Τώρα καταλάβατε όλοι εσείς, μεγάααλοι δημοσιογράφοι, ότι η 54χρονη Γιάννα Δασκαλάκη είναι αλαζών, μισαλλόδοξη, ματαιόδοξη, κακιά, αδίστακτη κλπ;

Τώρα που δεν σας... πληρώνει;

Βρε... ουστ, αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Το "χαλασμένο" λίαρ τζετ των Σκοπιανών ήρθε στα μουλωχτά -κατόπιν συννενοήσεως με τα σκουλήκια της Μητσοτάκαινας- και ΞΑΝΑΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ. Θα ξανάρθει πάλι για ένα δεκάλεπτο για να παραλάβει τον Μιλόσοσκι και να φύγει στα γρήγορα για τα Σκόπια.

Μόλις δέκα λεπτά τόλμησαν να το κρατήσουν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, οι προδότες της Ντόρας. Εν τω μεταξύ, αυτά τα άθλια σκουλήκια είχαν κινητοποιήσει όλον τον κρατικό μηχανισμό του νησιού ώστε να δυσκολέψουν αφάνταστα την πρόσβαση στο αεροδρόμιο σε οποιονδήποτε φιλοδοξούσε να προσβάλει το σχέδιό τους. Κλείσαν τους δρόμους και προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο νησί.

Κι όλ αυτά για να μπορέσει να προσγειωθεί στην Κέρκυρα το αεροπλάνο του ψευτομακεδόνα υπουργού εξωτερικών των Σκοπίων, αυτού του ανδρείκελου των Η.Π.Α., του Μιλόσοσκι.

Κι όλα αυτά, σκύλα, την ώρα που όλος ο κόσμος δεν γνωρίζει τις αντιρρήσεις της Ελλάδος έναντι της ονομασίας των Σκοπίων και τους αποκαλεί απροκάλυπτα "Μακεδόνες" και την γλώσσα τους "μακεδονική".

Διατελείς επί τόσα χρόνια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και δεν κατάφερες το αυτονόητο, να αποσαφηνίσεις σε όλους του ξένους τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Αντ΄αυτού προωθείς, πούστικα και ύπουλα, την θέληση της Ελλάδος για να βρεθεί λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η ξεφτίλα σου, δε, είναι ότι οι ρουφιάνοι των Αμερικανών, οι Σκοπιανοί, σου κάνουν νερά και σου φέρνουν αντιρρήσεις.

Αρνούνται ακόμα και τον γεωγραφικό προσδιορισμό του κρατιδίου τους (βόρεια Μακεδονία), επιζητώντας όλο και περισσότερα ανταλλάγματα για να μπορέσει να επιβιώσει αυτό το πάμφτωχο κράτος και να μην διαμμελιστεί και μοιραστεί μεταξύ Σερβίας-Κόσοβου-Βουλγαρίας.

Αν δεν πας φυλακή μια μέρα (που θα έπρεπε και λόγω... Ζίμενς, ξέρεις εσύ λαμόγιο!), τότε πρέπει σίγουρα να πας σπίτι σου και να μας απαλλάξεις από την πολιτική παρουσία σου.

ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΟΤΡΩΤΣΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ Ε.Τ.


Γι αυτόν τον ανίκανο κοπρίτη τον Κοτρώτσο από τον Βόλο που τό ΄παιζε διευθυντής στην εφημερίδα της Γιάννας τα έχω γράψει πολύ πριν γίνει το μπαμ του λουκέτου στην Ε.Τ.

Για να τα βλέπουν όλοι όσοι το έπαιζαν τιμητές του και σήμερα τον πετροβολούν (βλέπε σημερινό Πρώτο Θέμα)

27 Ιουν 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, Η... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΣ


Μπορεί να μην ήρθε τελικά με το... μεγάλο αεροπλάνο των δήθεν "Μακεδονικών αερογραμμών", ωστόσο, αυτό το μουνόπανο ο Μιλόσοσκι, υπουργός εξωτερικών της ΦΥΡΟΜ (αλλά στην ουσία υπουργός - μαριονέτα των ΗΠΑ στα Βαλκάνια), ήρθε με το κυβερνητικό Λίαρ Τζετ εκείνης της μαϊμούς του Γκρουέφσκι και το "Republic of Macedonia" φαρδύ πλατύ στα πλαϊνά του!

Οκ, σκύλα, ενημερώνομαι και θα επανέλθω δριμύτερος. Αυτή η πουστιά σου δεν θα περάσει έτσι!


ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


Ώστε έκανες εγχειρησούλα στο Ιατρικό Κέντρο του Αποστολόπουλου, έτσι δεν είναι χοντρόμαγκα Καρατζαφέρη;

Ένα λιπωματάκι πίσω από το αυτάκι, σε έκανε να τρέξεις πανικόβλητος στους ιδιώτες γιατρούς, ε;

Κατά τα λοιπά, οι περίφημες λαϊκές κορώνες σου πήγαν υγιεινό περίπατο, έτσι δεν είναι απατεωνίσκο της πολιτικής;

Τα δημόσια νοσοκομεία είναι για τα... λιμά;

Αν, όμως, παρουσιαζόταν καμιά επιπλοκούλα στην επέμβαση, ξέρεις τί θα σε έκαναν αυτοί οι γιατράρες, τεράστιε άνακτα;

Θα σε έβαζαν στο ασθενοφόρο τους και θα σε πήγαιναν στην εντατική... δημοσίου νοσοκομείου!

Βρε... ουστ!

26 Ιουν 2009

ΝΤΟΡΑΚΙ, ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ! ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ;


Τον πούλο στο χέρι έλαβε, τελικά, η άθλια κόρη του
Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αυτό το μουνόπανο ο Μιλόσοφσκι θα έρθει είτε οδικώς, είτε με άλλο αεροπλάνο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΩΝ "ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ" ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ.

Σας λέγω, λοιπόν, ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε οργασμός συσκέψεων στο κονκλάβιο της Ντόρας στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου τα ανδρείκελα της Μπακογιάννη έπεσαν, κυριολεκτικά, στα πόδια της για να την μεταπείσουν. Όσο μαλάκες και αν είναι, είχαν διαπιστώσει ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι θα γινόταν της πουτάνας στην Ελλάδα μόλις κατέβαινε το αεροπλάνο των Σκοπιανών στο έδαφός μας.

Πίεση -κομψή- της είχε ασκήσει και ο Καραμανλής λέγοντάς της, πριν λίγες μέρες στις Βρυξέλλες, ότι, ναι μεν θα την καλύψει (όπως και έκανε) στις δηλώσεις του, αλλά "όφειλε η ίδια να διορθώσει το σφάλμα της".

Η σκύλα αυτή, ωστόσο, είχε μουλαρώσει και δεν έκανε πίσω. Αρνιόταν να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Μιλόσοσκι και να προσπαθήσει να του... εξηγήσει την κατάσταση, ώστε να βρεθεί μια "συμβιβαστική" λύση.

Ο μεγάλος καταλύτης ήταν, τελικά, ο Μητσοτάκαρος όταν συναντήθηκε προχθές με τον μπούλη της Ραφήνας στο Μαξίμου. Εκεί τέθηκε το ζήτημα και ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ της υποστήριξης που θα παρέχει -άπαξ- ο Καραμανλής στην κόρη του.

"Εγώ θα μιλήσω στην Ντόρα και θα την πείσω να το κοιτάξει ξανά το ζήτημα" είπε ο επίτιμος στον Κωστάκη. Πράγματι, έτσι κι έγινε. Την επόμενη μέρα η κόρη του ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ στον Μιλόσοσκι και του ζήτησε να βρεθεί μια... διπλωματική λύση που να μην εκθέτει κανέναν από τους δυο.

Τελικά επελέγη η λύση του χαλασμένου αεροπλάνου!

Βρε ουστ!

ΓΙΓΑΝΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ!


Είναι, μάλλον, ο πιο διεφθαρμένος πολιτικός της σύγχρονης (μεταπολιτευτικά) ιστορίας της Ελλάδας. Τα έχω πει και παλιότερα γι αυτό το λαμόγιο και δεν χρειάζεται να επαναλάβω.

Αυτός, λοιπόν, ο αδίστακτος τύπος αναζητά σήμερα χρήματα από "φίλους του" λεφτάδες για να εκδώσει -κι αυτός- εφημερίδα.

Στο απόλυτο μπουρδέλο που ζούμε, όπου δεν ξέρεις -κυριολεκτικά- τί θα σου ξημερώσει, ένας ακόμα τυχοδιώκτης της ζωής -νομίζει ότι- μπορεί να επηρρεάσει το "γίγνεσθαι" μας!

Στην χώρα όπου είναι πασιφανές ότι ελάχιστοι πλέον αγοράζουν εφημερίδα για να... διαβάσουν και η έντυπη δημοσιογραφία (ποιά;) περνάει, ίσως, την προθανάτια κρίση της λίγο πριν ξεψυχήσει, ο γίγαντας αυτός της δημοσιογραφίας με άριστες περγαμηνές ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Ας την βγάλει...

Εδώ είμαστε και θα τα πούμε, αληταρά τυχοδιώκτη! 

25 Ιουν 2009

ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ!


Ασπράγκαθος λέγεται αυτό το μοσχάρι και είναι αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας.

Αυτός ο πολιτικάντης, φέρθηκε με τον πλέον αγενή και απαξιωτικό τρόπο στον θίασο του μεγάλου μας Χάρρυ Κλυνν, όταν οι άνθρωποι του ηθοποιού θέλησαν να κλείσουν το στάδιο της πόλης για να δώσουν μια παράσταση του "Ήρωα με τις παντούφλες".

(σ.σ.: Έχω δει την παράσταση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και είναι εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης ερμηνεύει τον περίφημο απόστρατο στρατηγό Δεκαβάλλα.)

Τούτος ο... Ασπράγκαθος, λοιπόν, απάντησε ως εξής στο σχετικό αίτημα: «Θα σας παραχωρήσουμε το Δημοτικό Στάδιο, αλλά μη ελπίζετε σε καμιά βοήθεια από εμάς»

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορέσουν να αναρτήσουν διαφημιστικά πανώ στην πόλη για να διαφημίσουν την παράσταση, απάντησε: «Σε κανένα σημείο της πόλης δε σας επιτρέπουμε να αναρτήσετε διαφημιστικά της παράστασης».

Αυτό το τελευταίο δεν θα ενοχλούσε, αν αυτή είναι η πάγια και χωρίς εξαιρέσεις πολιτική του δήμου. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, η πόλη είναι γεμάτη από αντίστοιχα διαφημιστικά της συναυλίας που θα δώσει η Δέσποινα Βανδή.

Επειδή από κει τα αρπάζετε χοντρά, έτσι δεν είναι... Ασπράγκαθε;

Για να είμαι ακριβής, όλες οι παραπάνω ανόητες πράξεις του Ασπράγκαθου έγιναν σε πλήρη αρμονία και γνώση του δημάρχου Γρηγόρη Τσιούμαρη που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του (για πολλά γέλια!), είναι άνθρωπος "με φαντασία μεθοδικός και ακούραστος ευαίσθητος, ειλικρινής, με όραμα και με πείσμα" (όλα αυτά, ε;).

Εν τέλει, ο Χάρρυ Κλυνν αποφάσισε να μην παίξει στο στάδιο της πόλης και προτίμησε το ανοιχτό αμφιθέατρο Ποντοκώμης, χωρητικότητας 2.500 θεατών.

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ: ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Σε λίγες μέρες, αυτό το κάθαρμα του ΟΤΕ, ο Παναγής Βουρλούμης, απολογείται (προσέξτε ότι... απολογείται ως κατηγορούμενος και δεν καταθέτει απλώς ως μάρτυρας) για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου. Αυτό είναι κακούργημα και αν βρεθεί ένοχος (που είναι πολύ πιθανό) τότε θα πάει χρόνια φυλακή.

Κι όμως, αυτός ο αληταράς που έπαιξε με τα δικά μας χρήματα και οι μίζες που έδωσε (και πήρε) πλούτισαν λίγους εκλεκτούς σε βάρος μας, παραμένει στην θέση του στην κορυφή της ιεραρχίας του ΟΤΕ!

Σε ένα ευνομούμενο κράτος (και όχι στην Μπανανία που ζούμε), ακόμα και στην περίπτωση που είναι... αγνό περιστεράκι και είναι αθώος, θα είχε αυτομάτωςς απομακρυνθεί από την θέση του από την πρώτη μέρα που ο ανακριτής αποφάσισε να τον κατηγορήσει για τα εγκλήματα αυτά.

Το ότι δεν απομακρύνθηκε από κάτι άθλιους υπουργίσκους τύπου Αλογοσκούφη, Χατζηδάκη, Παπαθανασίου και Στυλιανίδη σημαίνει ένα πράγμα: Κρατάει την κυβέρνηση του χοντρού από την μύτη! Ξέρει πολλά και τους έχει απειλήσει ότι θα πάρει πολλούς μαζί του στην περίπτωση που δεν τον προφυλάξουν. Αυτό λέγεται ωμός εκβιασμός και τα σκουλήκια του Καραμανλή έχουν λουφάξει!

Γι αυτό δεν τολμάει να το κουνήσει κανείς από την θέση του αυτό το γουρούνι, γι αυτό και μιλάει με τόση αλαζονεία και θράσος στις διάφορες συνελεύσεις του οργανισμού.

(σ.σ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα Βουρλούμη και την διεξαγωγή της χθεσινής Γ.Σ. στο... πεζοδρόμιο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

Από πού και ως που, κεφτεδάκο της Ραφήνας, φανερώνει "νευρικότητα, ανασφάλεια και μικροψυχία" το να μην αφήσουμε το σκοπιανό αεροπλάνο των δήθεν "μακεδονικών αερογραμμών" να προσγειωθεί στην Κέρκυρα, το ερχόμενο Σάββατο, με τον ήλιο της Βεργίνας μπροστά στην μούρη μας;

Είσαι εσύ περήφανος Μακεδών, τρομάρα μας; Αν ζούσε σήμερα ο Παύλος Μελάς, ούτε το σάλιο του θα χαράμιζε για την... θαρραλέα στάση σου στας εξωτερικάς πολιτικάς της χώρας ταύτης!

Είναι φανερό ότι από την Ντόρα (και όχι από σένα) δόθηκε η άδεια στον χαφιέ των ΗΠΑ, τον Μιλόσοσκι, να έρθει με το αεροπλάνο ΤΟΥΣ στην Ελλάδα και συ, απλώς, την καλύπτεις για να μην σε ρίξει το Μητσοτακέικο πριν την ώρα σου.

24 Ιουν 2009

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Έχω λάβει μια απίστευτη φωτογραφία από δωμάτιο ιδιωτικού μαιευτηρίου της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνεται ένας ποντικός.

Πρόκειται για τεράστιο θέμα, αν είναι αληθινό.

Η Αλεξάνδρα που μου έστειλε την φωτό υποστηρίζει ότι είναι πραγματική και ότι έκανε μεγάλη φασαρία στο μαιευτήριο, σε σημείο να την "ξαποστείλουν" όπως λέει στο ΑΧΕΠΑ με πρόφαση ένα σοβαρό πρόβλημα του νεογέννητου της, που δεν... μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυτοί! Κι αυτό είναι ενδιαφέρον, αν είναι αλήθεια.

Το όνομα του μαιευτηρίου είναι στην διάθεσή μου αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι έτσι έγιναν τα πράγματα πριν το χοντρύνω.

Δείτε εδώ την φωτό και πείτε μου και την δική σας γνώμη, θα βοηθούσε! 

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ!


Άκη, σκάσε και κολύμπα...

Άσε τους λεονταρισμούς και τα "δεν έχω σχέση με την Ζίμενς, αφού όλες οι συσκευές που πήρα από αυτούς πληρώθηκαν κανονικά"

Αυτά είναι για περιπτεράδες! Εσύ τα έπαιρνες αλλιώς και ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ! Ξέρεις εσύ καλύτερα από όλους τί περιουσία έχεις κάνει στο... όνομα του ελληνικού λαού.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΑΓΚΑΖΕ!


Καλά, πρόκειται περί ηλιθίου δεν το συζητώ! Αυτός είναι σήμερα υπουργός Μεταφορών και δεξί χέρι του πρωθυπουργού - ταβερνιάρη της Ραφήνας.

Όπως αποκαλύπτει η PIAZZA DEL POPOLO, ο Ευριπίδης είχε... μοντάρει φωτογραφία του ώστε να φαίνεται αγκαζέ με τον πρωθυπουργό.

Η, διόλου κολακευτική άλλωστε, φωτογραφία υπήρχε στο οπισθόφυλλο του προεκλογικού φυλλαδίου του, στις τελευταίες εθνικές  εκλογές (2007).

Τί άλλο να πει κανείς γι αυτόν τον μπούλη που θα ήταν άνεργος αν δεν τον έσωζε ο Καραμανλής βάζοντάς τον στο ψηφοδέλτιο της Κομοτηνής και πριμοδοτώντας τον μέσω του κομματικού μηχανισμού λόγω της κουμπαριάς τους!

ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ;


Αύριο απολογείται ο Θόδωρος Τσουκάτος, ως κατηγορούμενος πλέον, και είναι πολύ πιθανή η προφυλάκισή του!

Γιατί δεν έχει εκδοθεί, λοιπόν, απαγόρευση εξόδου από την Μπανανία και γι αυτόν;

Αυτός δεν είναι οικογενειάρχης και πατέρας όπως... ο Καραβέλας και ο Χριστοφοράκος;

Τί θα τον εμποδίσει να την κάνει για έξω, μαλάκες;

ΓΙΑΝΝΑ: Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π.τ.Δ.


Ο Ρίζος είναι γεγονός ότι ξέρει πολλά. Απλώς τα χρησιμοποιεί επιλεκτικά και πάντα προς το συμφέρον του και το συμφέρον της παράταξης που εκπροσωπεί, της ΝΔ.

Γι αυτό τώρα που έφυγε η Γιάννα αποκάλυψε και την μεγάλη φιλοδοξία αυτής της... κομμώτριας (κατά τον Κύρτσο) που ήταν να φτάσει κάποτε να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Θεμιτές οι φιλοδοξίες στον άνθρωπο. Κι εγώ, θέλω να γίνω αστροναύτης...

ΓΚΟΛΕΜΑ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΚΟΤΡΩΤΣΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ;


Η Ντέπυ Γκολεμά το είπε σαφέστατα σήμερα το πρωί στον Αυτιά. Από την ώρα που ήρθε η Γιάννα και άλλαζε διευθυντές σαν τα... αρώματά της, "ποτέ δεν νιώσαμε ότι υπήρχε διευθυντής στην εφημερίδα, ότι ήταν πλάι μας".

Ρε Ντέπυ, πώς να νιώσεις κοντά σου ανθρωπάκια - σκουλήκια σαν τον Κοτρώτσο και τον Κοττάκη; Θα μας τρελλάνεις;

Υπάρχει ποτέ περίπτωση, κάποιος σοβαρός και έντιμος άνθρωπος να εμπιστευθεί και να... ακουμπήσει πάνω σε ρουφιάνους και αδίστακτους σαν τους δυο παραπάνω αλήτες του επαγγέλματος;

ΡΙΖΟΣ: ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ"


Τούτος ο άθλιος ξεφτίλας, ο Δημήτρης Ρίζος, είχε το θράσος σήμερα το πρωί να πει... τί νομίζετε;

Ότι την εποχή (πριν λίγα χρόνια) που η Γιάννα αγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο και του ζήτησε να επιστρέψει και να αναλάβει την γενική διεύθυνση (σ.σ. υπάρχει και... ειδική διεύθυνση εφημερίδας;) του Ε.Τ., αυτός (πριν απαντήσει) ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, στον Καραμανλή και στον Ρουσόπουλο και ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!!!

Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα; Το κορυφαίο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ του δημοσιογραφικού επαγγέλματος (όπου απαγορεύονται τα... κολλητηλίκια με την Εξουσία), θα μας το περάσουν ως... θετικό κανόνα σε λίγο οι άθλιοι!

Ο δούλος του γέρου Καραμανλή, ο υμνητής της δεξιάς κουλτούρας, ο άνθρωπος με το δήθεν χαμηλό λαϊκό προφίλ που έχει εξαπατήσει χιλιάδες Έλληνες, ο δήθεν δημοσιογράφος ξαναχτύπησε!

Βρε ουστ, εφιάλτη!

23 Ιουν 2009

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!


Βγήκε στον Χατζηνικολάου, νωρίτερα, αυτή η μπουχέσα ο εφοπλιστής Μαρινάκης δήθεν για να διαψεύσει τον Κύρτσο (άααλλο λαμόγιο κι αυτός!) ο οποίος δήλωσε ότι η Ντόρα ήταν πίσω από την αγορά του Ελεύθερου Τύπου από την Γιάννα μέσω... Μαρινάκη!

Στην ουσία αυτός ο βλαξ εφοπλιστής (τα βρήκε έτοιμα στην ζωή του, δεν δημιούργησε τίποτα μοναχός του!) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ τον Κύρτσο λέγοντας ότι, πράγματι, αγόρασε την εφημερίδα και, ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, την ίδια στιγμή την... μεταβίβασε στην Γιάννα και στον αντρούλη της τον Αγγελόπουλο.

Ε, άι στο διάολο μαλάκα, που νομίζεις ότι θα μας δουλέψεις κιόλας! Υποχείριο...

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!


Το ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), είναι μια από τις καραμπινάτες απάτες αισχροκέρδειας του Κράτους.

Οι επιλογές των φοιτητών γίνονται μέσω κλήρωσης και τα μαθήματα γίνονται μέσω διαδικτύου και με συμπλήρωμα μερικές συναντήσεις με καθηγητές κατ΄έτος σε προκαθορισμένα σημεία της χώρας.

Αν και το Σύνταγμα της Ελλάδος επιβάλλει την δωρεάν Παιδεία (τρομάρα μας!), εν τούτοις αυτό το πανεπιστήμιο που είναι ΙΣΟΤΙΜΟ των υπολοίπων ελληνικών πανεπιστημίων χρέωνει... 700 ευρώ την κάθε Θεματική Ενότητα (Θ.Ε.).

Ένας φοιτητής του ΕΑΠ για να πάρει πτυχίο θα πρέπει να περάσει δώδεκα Θ.Ε. και, κατά συνέπεια, να δώσει το λιγότερο... 8.400 ευρώ!

Κάθε χρόνο δικαιούται να πάρει έως τρεις Θ.Ε., η καθεμιά από τις οποίες αντιστοιχεί σε τρία μαθήματα των "κανονικών" πανεπιστημίων.

Γιατί, ρε μαλάκα Άρη, πρέπει να πληρώνουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ οι δυστυχείς Έλληνες πολίτες που θέλησαν να αποκτήσουν ένα πτυχίο στην... δεύτερη νιότη τους, αλλά δεν έχουν την δική σου οικονομική δυνατότητα;

Ήδη, όπως μαθαίνω, έχουν συσταθεί κάποιες ομάδες από πτυχιούχους του ΕΑΠ που αποφάσισαν να ανατρέψουν την κατάσταση μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ένας, ήδη πτυχιούχος του ΕΑΠ, ξανακληρώθηκε (προσχηματικά) σε άλλο τμήμα και δήλωσε αδυναμία πληρωμής διδάκτρων με αποτέλεσμα το ΕΑΠ να τον διαγράψει.

Με βάση αυτή την απόφαση, ο "φοιτητής" προσέφυγε στα δικαστήρια με απώτερο στόχο την κρίση της υπόθεσης στο Σ.τ.Ε., ώστε σε περίπτωση δικαίωσης του να υπάρξει νομολογία που θα επιτρέψει σε όλους όσοι έδωσαν τα λεφτά τους να τα πάρουν πίσω.

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!


Ανακάλυψα σήμερα έναν εξαιρετικό μπλόγκερ, τον adena, τον οποίο αξίζει να τον προσέξουμε και να ενημερωθούμε από αυτόν.

Με βάση τις ατομικές δυνατότητές του και τον χρόνο που διαθέτει, ο Σκοπελίτης κάνει την δουλειά που ΘΑ έπρεπε να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του κράτους - Μπανανία που ζούμε.

Ο άνθρωπος αυτός έχει γνώσεις σωστού καταναλωτή και γυρνάει (ΚΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΜΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ) με μια κρυφή κάμερα στα μεγάλα καταστήματα τύπου Καρφούρ και Λιντλ, όπου, κυριολεκτικά, τους πηδάει χωρίς... σάλιο.

Πραγματικά αξίζει να τον διαβάσουμε και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του, τιμωρώντας διά της αγοραστικής αποχής μας, τους απατεώνες των πολυεθνικών που νομίζουν ότι μπορούν να μας κλέβουν εις το διηνεκές!

Μαγκιά!

ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ: ΤΟΥΣ... ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!


Την... τιμητική μου είχα, χθες το πρωί, σε συνεδρίαση της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού στην νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Συζητήθηκε η υπόθεση του πατέρα που αρνείται να πληρώσει τις εξωφρενικές χρεώσεις που του έβαλε το Διαβαλκανικό του απατεώνα Αποστολόπουλου. Το θέμα θα το διαβάσετε εδώκαι εδώ!

Ανάμεσα στα... τεκμήρια που κατέθεσε ο αρχιβλάξ δικηγόρος του Διαβαλκανικού, ήταν και εκτυπώσεις από τα γραπτά μου γι αυτό το... Memorial hospital της Θεσσαλονίκης. Οποία τιμή! Ο Μπόμπερ τώρα και στις συνεδριάσεις επιτροπών ως ενοχοποιητικό υλικό!

Τώρα αν τα προσκόμισαν για το καλό τους ή για το... κακό τους, θα σας γελάσω!

Διότι, πανίβλακες, ΔΕΝ σας συμφέρει να... πονηρεύετε τα μέλη της επιτροπής και να τους βάζετε να τρέχουν στο διαδίκτυο και να διαβάζουν για σας. Τόσο σας κόβει, τόσα δράμια μυαλό έχετε...

Μόλις οι άνθρωποι διαβάσουν όσα κάνετε σε δεκάδες άλλους δυστυχισμένους, θα σας βάλουν να πληρώσετε και αποζημίωση από πάνω.