4 Απρ 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ FOCUS

Βαλλόμεθα πανταχόθεν!

Πουθενά σε αυτήν την χώρα δεν θα βρεις μια στάλα δίκιο, ακόμα και αν έχεις όλο το δίκιο του κόσμου!

Έλληνες -το τονίζω- ΈΛΛΗΝΕΣ δικαστές αθώωσαν χθες το άθλιο γερμανικό περιοδικό Φόκους για το κωλοδάχτυλο που έδειξαν στους Έλληνες μέσω της δικής μας Αφροδίτης της Μήλου στο τεύχος του Φεβρουαρίου του 2010.


Οι αστείοι αυτοί δικαστικοί πλημμελειοδίκες κήρυξαν απαράδεκτη την ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε αποδοθεί σε πέντε δημοσιογράφους του περιοδικού, κρίνοντας ότι το αδίκημα δεν υφίσταται, καθώς τα επίμαχα κείμενα, που χαρακτήριζαν τους Ελληνες «απατεώνες», αναφέρονταν σε πράξεις Ελλήνων πολιτικών και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν τον ελληνικό λαό.


Οι Γερμανοί, δηλαδή, δικαιώθηκαν από συνέλληνες μας σε μια καραμπινάτη παρανομία τους και, πάνω από όλα, βάναυση προσβολή της καταραμένης της χώρα μας.


Γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν πιο σοφοί και περισσότερο ανεξάρτητοι δικαστές πιο πάνω από αυτούς τους εξυπνάκηδες του τριμελούς και θα οδηγήσουν την υπόθεση στο εφετείο όπου η κοινή γνώμη θα το δει πλέον από πιο... κοντά και θα τους πιέσει περισσότερο.


Μέχρι τότε θα είναι έντονη η γεύση της πίκρας στο στόμα μου και η απογοήτευση μέσα μου για μερικούς Έλληνες και τις πράξεις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου