13 Απρ 2012

ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΚΗΣ

Τα λεφτά που έχει φανεί ότι έχει αρπάξει ως τώρα ο κλεφταράς ο Τσοχατζόπουλος και η συμμορία του, είναι μάλλον ένα μέρος από την συνολική λεία της οργάνωσης.

Κι αυτό διότι τα συγκλονιστικά στοιχεία που περιέχονται στο πόρισμα των δικαστικών αρχών προέρχονται από τη διερεύνηση μόνο δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων, της αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214 (των... γερμένων δηλαδή) και
της απόκτησης των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1, για τα οποία τα ελληνικό δημόσιο κατέβαλλε περίπου 1,5 δισ.ευρώ.

Επί υπουργίας του στο Πεντάγωνο (αυτό το λουλούδι διατέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας από το 1996 μέχρι το 2001), το ελληνικό κράτος αγόρασε όπλα αξίας άνω των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ...

Μια απλή... αναγωγή αν κάνουμε, προκύπτει μίζα 4,5 φορές μεγαλύτερη από την μέχρι τώρα εμφανιζόμενη στην δικογραφία. Μιλάμε δηλαδή για ποσό που μπορεί να πλησιάσει ακόμα και τα 400 εκ. ευρώ!

Και γιατί να μην τα πάρει άλλωστε; Αφού η μαλακισμένη η χώρα μας πλήρωνε χρυσάφι στους Γερμανούς και Ρώσους ό,τι περίσσεμα και σαπάκι μάς διέθεταν!

Το ζητούμενο για μένα (μετά την φυλάκιση αυτού του αρχιαπατεώνα) είναι διπλό:

1) Να δημευθεί η περιουσία αυτού και όλης της συμμορίας του.
2) Να δικαστούν ΟΛΟΙ οι επίορκοι υπουργοί Άμυνας μετά τον Άκη, διότι ΚΑΙ ήξεραν ΚΑΙ σκόπιμα αμέλησαν ή απέφυγαν να εφαρμόσουν τον νόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου