19 Απρ 2012

ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ;

Δείτε τί είπε απόψε στο κλειστό του Μίλωνα (ένα γήπεδο κλουβί που χωράει μετά βίας 1000 άτομα) το άθλιο γουρούνι που θέλει να συνεχίσει να κυβερνά:

"Εγώ, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ναι, εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίσης", είπε, προσθέτοντας ότι "εμείς εγγυόμαστε πως δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι", και καλώντας τις υπόλοιπες δυνάμεις να πουν "αν εγγυώνται την καταβολή των συντάξεων τον Ιούνιο".


Ποιός το είπε αυτό;
Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από όλα τα δεινά των Ελλήνων τα τελευταία δυόμιση χρόνια συν το γεγονός ότι είναι ο άνθρωπος που συνέταξε τον περίφημο νόμο "περί ευθύνης υπουργών" και έχει δέσει τα χέρια των δικαστών.


Ο άνθρωπος που έχει γαμήσει όσο κανείς άλλος τον χαμηλόμισθο, τον χαμηλοσυνταξιούχο και τον άνεργο.


Ο αδίστακτος και κακός αυτός άνθρωπος που χαράτσωσε άδικα την μισή Ελλάδα μέσω της ΔΕΗ, ενώ νωρίτερα έλεγε (και μας κορόιδευε) ότι δεν θα το κάνει!


Ο άνθρωπος - πιόνι της διεθνούς μασονίας, ο οποίος το πρώτο πράγμα που θα ξανακάνει αν κάνουμε το λάθος και του ξαναδώσουμε εξουσία, είναι να μας ξαναγαμήσει δίχως σάλιο από τον Ιούνιο κιόλας!!!


Οι σάπιες ντομάτες και τα κλούβια αυγά είναι... δροσερό αεράκι γι αυτό το σκουλήκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου