12 Απρ 2012

ΧΟΝΤΡΟ-ΒΑΓΓΕΛΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ Ή ΟΧΙ;

Θα ρωτήσω απόψε και θα συνεχίσω να ρωτάω, εφεξής, τον χοντροΒενιζέλο και τους λοιπούς υπεύθυνους (στην συνέχεια θα καταλάβετε ποιούς εννοώ) το εξής:

Παρανόμησες, ή όχι, στο ότι δεν ζήτησες, ως υπουργός Άμυνας, την πλήρη εφαρμογή των αντισταθμιστικών ωφελημάτων της συμφωνίας για την αγορά των υποβρυχίων;


Κατά την διάτρητη και γεμάτη μίζες συμφωνία της χώρας με την γερμανική ναυπηγική εταιρία για τα υποβρύχια που τελικά έγερναν, υπήρχαν εκτός των άλλων επιλήψιμων μεγεθών και ένα χαρακτηριστικό.

Αντισταθμιστικά οφέλη για την Ελλάδα, ώστε η τελική τιμή των υποβρυχίων (που ήταν, αποδεδειγμένα πια, τεχνητά διογκωμένη για να τα αρπάζει ο μιζαδόρος Άκης Τσοχατζόπουλος) να μειώνεται λιγάκι (τί ειρωνεία!).

Από αυτά τα αντισταθμιστικά οφέλη (οικονομικές υποχρεώσεις προς την Ελλάδα, τόσο της εταιρίας αλλά και του γερμανικού κράτους νομίζω) ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ αυτά τα 15 χρόνια.

Γι αυτήν λοιπόν την... αμέλεια του ελληνικού κράτους φέρουν ευθύνη ΟΛΟΙ οι μεταγενέστεροι του Άκη, υπουργοί Αμύνας της Ελλάδας. Φέρουν κακουργηματική ευθύνη για βαριά αμέλεια (απιστία) σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού κράτους!!!


Από τον Άκη, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, τον Βαγγέλα Μεϊμαράκη και, φυσικά, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον Πάνο Μπεγλίτη ως και τον τωρινό Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Χτυπάω πολλούς ε; Μήπως όμως είναι η συστημική αλήθεια; Μήπως αυτά που λέω αποτελούν ενδείξεις εθνικής προδοσίας; Μήπως τα μασονάκια της χώρας μας υπάκουσαν στους ευρωπαίους αρχηγούς τους και σιώπησαν; Μήπως και κάποιοι από δαύτους τα άρπαξαν κι αυτοί, αλλά είχαν την πρόνοια να τα κρύψουν και να μην είναι τόσο προκλητικοί όσο ο Άκης;

Πολλοί από τους προαναφερόμενους είναι ακόμα ηχηρά πολιτικά ονόματα που ζητούν την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές. Ποιοί την ζητούν; Ναι, αυτοί οι νάνοι που δεν είχαν το ελάχιστο πολιτικό ανάστημα να ζητήσουν από τους πουσταράδες τους Γερμανούς τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Να τιμήσουν, δηλαδή, την υπογραφή που έβαλαν και να εφαρμόσουν τα αντισταθμιστικά οφέλη για την Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου