12 Απρ 2012

ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

Για να καταλάβετε πόσο άθλιοι και απατεώνες είναι τα συνεταιράκια των δυο κομμάτων δείτε τί συμφώνησαν και έκαναν στο περιθώριο της προεκλογικής στρατηγικής τους να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μπας και βρεθεί κανένας να ξεχάσει τί του έκαναν και τους ρίξει την ψήφο του!

Πρόκειται για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις,
οι οποίες με αστείες δικαιολογίες μετατέθηκαν για μετά τις εκλογές. Ούτε καν ηλεκτρονικά μπορεί κάποιος να τις υποβάλλει αφού το σύστημα ΤΑΞΙΣ δεν έχει ανοίξει τις πύλες του για φέτος. Ειδικά για το τελευταίο δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία μη ανοίγματός του, καθώς το σχετικό λογισμικό με τις φετινές αλλαγές είναι έτοιμο και μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ανέβει στον αέρα.

Οι άθλιοι μασόνοι που κυβερνούν, όμως, σκέφτηκαν κάτι πολύ απλό: "Αν τους επιτρέψουμε να κάνουν προεκλογικά τις δηλώσεις τους, τότε και ο πλέον αδαής θα συνειδητοποιήσει ότι η φετινή πούτσα που θα φάει θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα την χωράει ο κώλος του και, συνεπώς, θα μας μαυρίσουν ακόμα περισσότεροι από τους ήδη υπάρχοντες. Έτσι θα πέσουμε σε μονοψήφια νούμερα και θα διαλυθούμε".

Ελπίζω να καταλάβατε με τί είδους πολιτική συντεχνία έχουμε να κάνουμε. Πολύ φοβάμαι, ωστόσο, ότι δεν το έχει καταλάβει το γηραιότερο εκλογικό σώμα της χώρας, το οποίο και θα τους ανεβάσει σε διψήφια ποσοστά. Δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου