24 Απρ 2012

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

Βγήκε σήμερα αυτό το άθλιο πιόνι των δυο κομμάτων "εξουσίας", ο Προβόπουλος, και έθεσε, εντελώς... συμπτωματικά λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα και τον φόβο επί τάπητος!

Με απλά λόγια, αυτό το υποκείμενο, που πληρώνεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την δκή μας τσέπη,  είπε
ότι αν δεν τηρηθεί το απαράδεκτο μνημόνιο, θα επιστρέψουμε στην δραχμή και αυτό θα είναι ολέθριο για την χώρα που θα μας γυρίσει 30 χρόνια πίσω.

Παίζουν στεγνά αυτά τα σκουλήκια με τον φόβο του αδαούς νεοέλληνα και μας εκβιάζουν συστηματικά με τον δήθεν μπαμπούλα της δραχμής με απώτερο στόχο να περισώσουν όσους ψηφοφόρους μπορέσουν!

Και ασφαλώς τα λέει σε δικό του ακροατήριο, ο άθλιος αυτός τύπος, καθώς υπάρχουν απαντήσεις σε όσα απίθανα και απειλητικά υποστηρίζει από γενναίους οικονομολόγους και γνώστες της κατάστασης.

Υπάρχει και βαρύς προσωπικός λόγος σ΄αυτά που υποστηρίζει ο Προβόπουλος, καθώς μόλις αλλάξουν τα πράγματα θα χάσει όλα τα προνόμια και τους μισθούς που παίρνει, ενώ θα γίνει και σοβαρός (ελπίζω) έλεγχος στο πως έχει αποκτήσει την μεγάλη περιουσία του και αν πρέπει να επιστρέψει ένα μέρος της πίσω.

Ελάχιστες μέρες απομένουν για δώσουμε επιτέλους το πιο ηχηρό σκαμπίλι σ΄αυτούς τους κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς, οι οποίοι κυριολεκτικά στο... φωτο φίνις μετέρχονται των γνωστών μεθόδων τους και χρησιμοποιούν όποιο σκουλήκι έχουν διαθέσιμο για να επηρρεάσουν τους αναποφάσιστους.

Ναι, γι αυτούς τους μαλάκες αναποφάσιστους γίνεται όλη αυτή η δουλειά, ώστε να τους φοβίσουν και να τους αναγκάσουν να τους ξαναψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου