17 Απρ 2012

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Κάποιοι έντιμοι δικαστές το έχουν καταλάβει το... κόλπο και έχουν πρόθεση να κλείσουν κι άλλους στον Κορυδαλλό. Αρκεί να τους αφήσουν κάποιοι... ανώτεροι τους που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο σύστημα των απατεώνων πολιτικών.

Το μυστικό είναι η φράση "ξέπλυμα μαύρου χρήματος",
ένα αδίκημα διαρκές που ΔΕΝ παραγράφεται όσες φορές και να κλείσουν την βουλή οι απατεώνες, δήθεν ηγέτες, των 2 κομμάτων. Μ΄αυτήν την αιτία μπορούν να τσιμπήσουν αναδρομικά όλους τους αλήτες και διεφθαρμένους πολιτικούς που άρπαξαν μίζες και έκαναν τεράστια περιουσία στην πλάτη της ελληνικής κοινωνίας.

Η αρχή έγινε με τον αρχιαπατεώνα Τσοχατζόπουλο αλλά πρέπει να υπάρξει συνέχεια χωρίς σταματημό. Να γεμίσουν οι φυλακές από αυτά τα κοπρόσκυλα και να κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

Γι αυτό και ζητώ να γίνει ΞΑΝΑ έρευνα σε συγκεκριμένα πρόσωπα που μας απασχόλησαν κατά το παρελθόν αλλά οι αλήτες αρχηγοί, τους "αθώωσαν" με ψευτοεξεταστικές και πρόωρα κλεισίματα της βουλής.

Από πού να ξενικήσω: Από τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Αριστοτέλη Παυλίδη, τον Χρήστο Βερελή, τον Θόδωρο Τσουκάτο, τον Μαντέλη βεβαίως βεβαίως και φυσικά όλους τους υπόλοιπους υπουργούς Άμυνας από τον Άκη και μετά, με πρώτον και καλύτερο τον Βενιζέλο που τώρα το παίζει αθώα περιστερά!

Τους μισούς από δαύτους να τσιμπήσουν και να χώσουν μέσα, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον πολύπαθο χώρο της ελληνικής δικαιοσύνης. Εκεί να δείτε χειραψίες στην πύλη των φυλακών Κορυδαλλού! Μόνο τότε θα αρχίσω να μιλάω για πραγματική κάθαρση, η οποία, συν τοις άλλοις, θα λειτουργήσει και ως παράδειγμα προς αποφυγήν για τους μελλοντικούς απατεώνες πολιτικούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου