26 Απρ 2012

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ΠΥΡΡΟΣ!

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά τον Πύρρο από τότε που ήταν αθλητής και ξέρω καλά τον χαρακτήρα του, θα προβλέψω τούτο, παράλληλα με μια πληροφορία που έχω:

Ο Πύρρος ήταν, είναι και παραμένει ένα καλό παιδί. Δυστυχώς, όμως, είναι απαίδευτος επιστημονικά αλλά και εμπειρικά. Σχεδόν όλη του την ζωή την έφαγε στα γυμναστήρια κάτω από την επίβλεψη του δεύτερου πατέρα του Χρήστου Ιακώβου και του... τρίτου πατέρα του, Γιάννη Σγουρού!

Επηρεάζεται, δε, τα μέγιστα και από
την γυναίκα του Αναστασία, η οποία είναι εκείνη που κρατά γερά τα ηνία της οικογένειας του συμπατριώτη μας από την αλβανική Χειμάρρα.

Όλοι οι προαναφερόμενοι, συν τον πολιτικό τυχοδιώκτη Βενιζέλο, είναι αυτοί που έπεισαν τον Γίγαντά μας να μπει μπροστάρης σ΄αυτό το άθλιο κόμμα των διεφθαρμένων απατεώνων.

Όμως...

Η καρδιά του Πύρρου μας είναι ακόμα γερή και είναι αυτή που, πιστεύω ότι, θα έχει τον τελικό λόγο και εδώ! Ήδη, όπως μαθαίνω, ο Πύρρος έχει μάθει τις μεγάλες αντιδράσεις που έχουν υπάρξει από την ώρα που ανακοινώθηκε από τον χοντρό πολιτικό αλήτη η υποψηφιότητά του. Και γι αυτό σκέφτεται να παραιτηθεί! Αυτό το έμαθα από έγκυρη πηγή!

Ελπίζω ότι θα το κάνει ο φίλος μου, και να παραμείνει ένα καλό παιδί στην καρδιά μας. Ένας απλός λεοντόκαρδος που έκανε περήφανη όλη την ελληνική γενιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου