14 Απρ 2012

ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ (ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Μάλιστα! Ο αρχιμασόνος Παπαδήμος, αυτός ο κοπρ... που βάλαμε πρωθυπουργό για να... προστατεύσει δήθεν τα συμφέροντα της έρμης της χώρας μας, διόρισε κι αυτός με την σειρά του οκτώ νέα πρόσωπα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, προφανώς για να καλύψει υποχρεώσεις του προς "φίλους".

Αυτή είναι η πάγια νοοτροπία των καθαρμάτων που μας κυβερνούν και δεν πρόκειται να πάψει όσο διαρκεί η ατιμωρησία των πολιτικών προσώπων για τις δόλιες ενέργειές τους στην πολιτική σταδιοδρομία τους.

Πρέπει να μάθουν να φοβούνται οι αλήτες και αυτό θα γίνει μόνο αν οι κοιμισμένοι οι δικαστές μας εφαρμόσουν τους νόμους! Δεν χρειαζόμαστε καινούριους νόμους για να τους χώσουμε μέσα! Κάποιοι μάλιστα (όπως ο "περί ευθύνης υπουργών") πρέπει να να καταργηθούν. Εκείνο που έχει ανάγκη αυτή η πουτάνα η χώρα μας (που την έχει γαμήσει ο κάθε πούστης είτε είναι γηγενής, είτε ξένος), είναι η εφαρμογή των νόμων της από έντιμους και θαρραλέους δικαστές.

Δικαστές που θα στείλουν στην φυλακή αυτά τα γουρούνια, τους κλέφτες που διασπαθίζουν καθημερινά το λιγοστό δημόσιο χρήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου