12 Απρ 2012

Η ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!

Αρρωσταίνω από τα νεύρα μου όταν βλέπω αυτήν την θρασύτατη να παριστάνει την αθώα περιστερά και να μιλάει για δικαιοσύνη. Τα λόγια του Σουρή χτυπάνε αμέσως στ΄αυτιά μου: Κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε, τον κλέφτη να γυρεύουνε!

Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι πολιτική σκοπιμότητα στην επιλογή του χρόνου που διάλεξαν οι δικαστές να ζητήσουν την άρση της βουλευτική ασυλίας της για παραποιημένο πόθεν έσχες. Αλλά και δεν με ενδιαφέρει!

Η κυράτσα αυτή, γνήσιο αντίγραφο του πατέρα της, θα 'πρεπε να είναι ήδη βαθιά στο μπουντρούμι για δεκάδες παρανομίες της. Διότι, απλά, στα πολιτικά πρόσωπα που ασκούν εξουσία, η ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ είναι κακούργημα!

Κι αυτή η πουτάνα η Siemens δεν έκανε τίποτα άλλο από το να τροφοδοτεί αυτήν, και τον περίγυρό της, με συνεχή δώρα και δωράκια.

Άλλωστε, για να μην τρελαθούμε, το πρόσωπο αυτό είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την δραπέτευση Χριστοφοράκου από την Ελλάδα. Είναι αυτή που, όντας υπουργός, είχε τις άκρες και ενημερώθηκε εγκαίρως για την πρόθεση των δικαστών να τον συλλάβουν. Γι αυτό και φρόντισε να τον ειδοποιήσει ώστε να την κάνει στα γρήγορα! Γιατί άραγε τον ήθελε εκτός Ελλάδας, ε;

Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου