7 Απρ 2012

ΞΥΠΝΑ ΑΛΕΚΑ, ΞΥΠΝΑ ΚΟΥΒΕΛΗ!

Είναι τουλάχιστον έξυπνη η σημερινή πρόταση Τσίπρα (δημοσιεύεται αύριο σε συνέντευξή του νομίζω στο ΒΗΜΑ) να συμπράξουν τα αριστερά κόμματα στις οκτώ μονοεδρικές και, φυσικά, να τις κερδίσουν σε βάρος των άθλιων δυο κυβερνώντων κομμάτων.

Είναι διπλός ο στόχος του Αλέξη και νομίζω ότι απώτερος σκοπός του είναι να ξεβρακώσει τους δυο αλήτες και την δήθεν αντιπαλότητα που θα "φανερώσουν" κατά την σύντομη προεκλογική περίοδο. Την ίδια ώρα η διεθνής μασονία στην οποία ανήκουν και οι δυο τους, έχει επιβάλλει -αυτούς τους προδότες- να προσυμφωνήσουν νέα συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, εφόσον συμπληρώσουν την δεδηλωμένη πλειοψηφία στην βουλή.

Από την μια μεριά προκαλεί ουσιαστικά την Αλέκα και δευτερευόντως τον Κουβέλη να πάρουν τα εκλογικά όπλα στα χέρια τους και να αρπάξουν τουλάχιστον τις μονοεδρικές, αφού είναι η μόνες εκλογικές περιφέρειες όπου ισχύει το πλειοψηφικό και όποιος συνδυασμός πάρει τις περισσότερες ψήφους εκλέγει τον βουλευτή.

Από την άλλη, θα αναγκάσει τους δυο πολιτικούς απατεώνες αρχηγούς των δυο μεγάλων κομμάτων, να πετάξουν την μάσκα των δήθεν αντιπάλων και να συμπράξουν στις μονοεδρικές για να μην χάσουν τις έδρες.

Γίγαντας ο Αλέξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου