22 Απρ 2012

Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ!

Οργή και αγανάκτηση είναι τα κορυφαία συναισθήματα που σε καταλαμβάνουν, όταν βλέπεις το τηλεοπτικό σποτ αυτουνού του πολιτικού απατεώνα. Όταν ακούς αυτόν τον χοντρό πίθηκο να λέει με θράσος ότι στόχος του είναι "να προστατεύσει την μεσαία τάξη και τα χαμηλά εισοδήματα"!

Ποιός; Ο άνθρωπος που είναι ο κατ΄εξοχήν υπεύθυνος για το οικονομικό χάλι της χώρας, διότι είναι αυτός που εξέθρεψε και ενίσχυσε την διαφθορά με την ομπρέλα προστασίας που άνοιξε πάνω από τα κεφάλια των απατεώνων (και του ιδίου, μήπως;) με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο άνθρωπος που δεν έβγαλε λαλιά
για τις αρπαχτές τους κλέφτη Τσοχατζόπουλου, παρά το γεγονός ότι ήταν επί ενάμιση χρόνο στο υπουργείο Άμυνας και ήξερε.

Ο μεγάλος ψευταράς που κορόιδεψε τους Έλληνες λέγοντας τους ότι δεν πρόκειται να τους  επιβάλλει χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και μετά από λίγες μέρες απλά το έκανε!

Και νομίζει τώρα ο άθλιος ότι θα τα ξεχάσουμε όλα με μια ρητορική συγνώμη και με εκφοβισμό περί χάους!

Η απάντηση σ΄αυτόν τον πολιτικό απατεώνα είναι ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και ότι ο στόχος του ΔΕΝ είναι η προστασία της μεσαίας τάξης και των χαμηλών εισοδημάτων αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Στόχος του είναι η προστασία των μεγάλων εισοδημάτων, της ισχυρής αστικής τάξης και η τυφλή υπακοή στις εντολές των ευρωπαίων μασόνων που τον διατάζουν.

Αφού, να φανταστείτε, ότι, ακόμα και ο μετριοπαθής Κουβέλης δεν άντεξε σήμερα και χαρακτήρισε αυτόν και τον άλλον ψευταρά πολιτικάντη, τον Σαμαρά, "αρχιτέκτονες του χάους που δεν δικαιούνται να μιλάνε περί σωτηρίας της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου