7 Απρ 2012

ΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά από αρκετές μέρες κατάφερα να βρω χρόνο και να δω την πρώτη ιντερνετική εκπομπή του Χατζηνικολάου.

Αν και ο Νίκος αποτελεί μια δημοσιογραφική όαση στην χώρα μας (με εξαίρεση την σκόπιμη ουδετερότητα του στο θέμα του απατεώνα Κουρή), η εκπομπή του ήταν μια από τις συνηθισμένες εκπομπές του, καλές για την τηλεόραση και την δαμόκλειο σπάθη του ΕΣΡ, αλλά εκτός ιντερνετικών απαιτήσεων. Μια απογοήτευση!


Πρώτα απ΄όλα ο λόγος των καλεσμένων του ήταν ο γνωστός ξύλινος, δήθεν πατριωτικός, από πολλούς κομματικός και από άλλους γεμάτος μπούρδες. Γκάφα του Χατζηνικολάου ήταν, επίσης, το γεγονός ότι ενώ προανήγγειλε την κουβέντα στον ενικό, στην συνέχεια δεν το τήρησε και ακολούθησε την πεπατημένη του πληθυντικού της -δήθεν- ευγένειας! Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα για να μην τον αδικήσω.

Μόνο ο Τσακνής το έκανε λίγο μπουρδέλο (και καλά έκανε) απέναντι στο ζώο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Τράγκας απέφυγε δυστυχώς τις ύβρεις (ενώ θα έπρεπε, αφού μόνο από τέτοια καταλαβαίνουν τα υπόδουλα κτήνη που μας κυβερνούν). Καλός όπως πάντα ο Δελαστίκ, θα ήταν χρήσιμος σε μια ζωηρή ιντερνετική εκπομπή.

Ακράτητα γέλια σε πιάνουν τόσο με το ζώον τον Νεοδημοκράτη που προαναέφερα όσο και με την Νταλάρα αλλά και μ΄αυτόν τον γελοίο τον Κατσανέβα που τώρα την είδε επαναστάτης! Άχρωμος και άοσμος ο Μητρόπουλος ενώ η επίσης γελοία Κάτια Μακρή δικαιολόγησε γι άλλη μια φορά τον πασοκικό μισθό της.

Τέλος, φωτεινός όπως πάντα ο πολιτικός επιστήμονας Νίκος Κοτζιάς, τον οποίο φυσικά κανείς δεν βάζει σε κυβερνητικό πόστο διότι τα μισά μόνο να εφαρμόσει από αυτά που λέει, θα καταρρεύσει η ευρωπαϊκή μασονία μέσα σε μια νύχτα. Ο Τέρενς Κουίκ πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού δεν του πάει διόλου ο ρόλος του εκπροσώπου και το πέρασμά του στην πολιτική μάλλον δεν θα είναι επιτυχημένο.

Εξαιρετικές οι παρεμβάσεις των καλεσμένων πολιτών αλλά έμειναν αναπάντητες από τους αλήτες των δυο μεγάλων κομμάτων (τί να απαντήσουν άραγε στον άνεργο που δούλεψε σαν σκυλί, σύστησε 4 εταιρίες και τώρα πεινάει με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ;).

Γι αυτό φίλε Νίκο, αν θέλεις να βελτιώσεις την εκπομπή σου, φρόντισε (εκτός από τα τεχνικά) να έχεις τους... άλλους καλεσμένους, αυτούς που θα πουν την αλήθεια με τα λόγια που πρέπει και όχι με τα κομψευάμενα λόγια που ακούμε συνήθως.

Να καλέσεις, δηλαδή, έναν δυο σκληρούς Ελληνες μπλόγκερ, όπως τον Πιτσιρίκο, τον Σοφιστή, τον Πρέζα, το ΦίμωτροΑν δεν θέλουν να εμφανίσουν το πρόσωπό τους, να το σεβαστείς. Απέναντί τους να βάλεις έναν ή δυο γερά χαρτιά των δυο άθλιων κομμάτων, διότι θα φάνε τόσο ξύλο που θα τους μείνει αξέχαστο. Να δούμε τότε ποιοί θα έχουν τα αρχίδια να έρθουν όταν μάθουν ποιούς θα αντιμετωπίσουν και τί θα ακούσουν!


Λίγο τόλμη παραπάνω θέλει Νίκο και... γερό στομάχι γι αυτά που θα ακούσεις αν το επιχειρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου