8 Απρ 2009

Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ!

Καλά, για το λαμόγιο τον ψευταρά τον Παπαγιάννη ήμουν βέβαιος ότι ήταν διαπλεκόμενος και ότι θα έβρισκε τρόπους, και πολιτικούς  σαν τον γαμπρό του Εβερτ τον Δούκα, να υπογράφουν συμβάσεις (νομιμοφανείς, αλλά φουλ στην ανηθικότητα) και να τα παίρνει χοντρά (για την φουκαριάρα την οικογένειά του ρε γαμώτο!).

Εκείνο που μου προκαλεί μεγάλη απογοήτευση είναι η στάση του τρωκτικού, του πιο δημοφιλούς μπλογκ της χώρας, που δημιούργησε σχολή με τον τρόπο που παρουσίαζε και υιοθετούσε τα θέματά του.

Στην περίπτωση Παπαγιάννη αυτοεξευτελίζεται καθημερινά χωρίς... αναισθητικό. Αν, δε, στην πορεία, αποκαλυφθεί τελικά ότι ο Γκιόλιας είναι πίσω του τότε θα πάρει οριστικά την κατρακύλα.

Δεν μπορεί, όσο μαλάκες και νάναι, δυο δημοσιογράφοι με πηγές (Μάκης και Παπαγιάννης) να επιμένουν για τον Γκιόλια και να κάνουν λάθος!

Αμ, το άλλο! Να στέλνει email ο Γκιόλιας στο... Τρωκτικό και να προαναγγέλλει ότι θα μηνύσει τον Παπατζον; Μας περνάν για μαλάκες φαίνεται...

Η στάση του Τρωκτικού στα κρίσιμα "επί προσωπικού" ζητήματα, είναι επιπέδου δημοτικού. Ρε, δεν πάτε να γαμηθείτε που βγήκατε ξαφνικά από το αυγό σας και δεν μπορείτε να αντέξετε τα αντίποινα!

1 σχόλιο:

  1. Εμ, γι αυτό απ ότι είδες δεν ασχολούμαστε.
    Είναι βρώμα ΓΕΝΙΚΩΣ η δουλειά.
    Ασε την αγελάδα να τους γλύφει, ειναι το καλύτερο.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή