28 Απρ 2009

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΕΑ!


Ο ίδιος ακριβώς καναπές του ΙΚΕΑ πωλείται με 200 ευρώ φθηνότερος στην Γερμανία από ότι στην Ελλάδα. 929 € στην Γερμανία - 1130 € εδώ!!!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το http://olympia.gr  και όταν το είδα έβγαλα καπνούς από τα νεύρα μου, διότι και γώ όπως και πολλοί άλλοι συγκαταλέγομαι στα... θύματα αυτών των κερδοσκόπων αλητών.

Γιατί ρε καθάρματα; Γιατί, που να σας πάρει ο διάολος όλους, υποτιμάτε την νοημοσύνη μου και με θεωρείτε υποανάπτυκτο; Τόσο μαλάκες είστε λοιπόν που νομίζατε ότι δεν θα μαθευτεί! Γιατί να σας δώσω 200 ευρώ παραπάνω; Για τα... μεταφορικά; Δεν ντρέπεστε λιγάκι!

Με αυτό που κάνατε είστε απατεώνες στην συνείδησή μου, σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στο κοινό ποινικό δίκαιο. Υπάρχει ένας δυστυχισμένος λαός που ασφυκτιά υπό το βάρος των κρατικών λαμόγιων και τον δοσίλογων και προδοτών που στελεχώνουν την κάθε κυβέρνηση. Κι έρχεσαι συ αλήτη ξενόφερτε και του δίνεις μια και τον αφήνεις στον τόπο.

Όταν θα δείτε να πέφτουν οι πωλήσεις σας, μετά όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τότε θα καταλάβετε το μέγεθος της μαλακίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου