8 Απρ 2009

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ

Τους έχει δώσει ο Χατζηνικολάου ένα δίωρο κάθε μεσημέρι στον Real FM Θεσσαλονίκης και το έχουν ξεφτιλίσει με τις μαλακίες που λένε.

Ειδικά αυτή η... κολοσσός δημοσιογράφος της πόλης, η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου (ο άλλος ο Μπάμπης Τσιομπάνογλου είναι πιο μετρημένος) ξεστομίζει τόσες ανοησίες καθημερινά που αναγκάζεσαι να αλλάξεις κανάλι για να μην σε ζαλίζει.

Το δίδυμο τούτο δεν έχει ραδιοφωνική χημεία, δεν προσφέρει χιούμορ, ούτε προκαλεί την σκέψη μας με κάποια σοβαρή άποψη.

Όταν δεν συντρέχουν έστω ένα από αυτά, τότε ο ανόητος χαβαλές από μόνος του είναι ανεπαρκής.
Όσο ανεπαρκής είναι γενικότερα στην δουλειά της αυτή η κυρία, ανέκαθεν χρήσιμη στο σύστημα Ψωμιάδη.

Αποκορύφωμα της μεγίστης ανοησίας της ήταν το χθεσινό αποστομωτικό της: "...το διαβάσαμε και στα μπλογκ (αναφερόταν στην άρνηση της Ιταλίας να δεχτεί την ελληνική ομάδα διάσωσης και στις ευθύνες της για τον χαμό του Έλληνα φοιτητή) αλλά εκεί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν επειδή είναι ανώνυμα, ενώ εμείς εδώ τα λέμε με το όνομά μας"

Μα, κυρά μου, αυτή είναι η μαγεία των μπλογκς. Να μπορεί να εκφραστεί ένας σοβαρός άνθρωπος όπως θα ήθελε χωρίς να τον πλακώσουν στις αγωγές και τις μηνύσεις τα κοπρόσκυλα οι... θιγόμενοι και η βιομηχανία των λαμόγιων δικηγόρων που στέκεται δίπλα τους και τους "συμβουλεύει".

Αφού οι 300 ηλίθιοι της βουλής κάναν νόμους που προστατεύουν τους απατεώνες από τους έντιμους (και όχι το αντίθετο), δεν θα έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε με σωφροσύνη;
Και, εν πάσει περιπτώσει, προτιμούμε τον δικό μας τρόπο από τον δικό σου (να λες μπούρδες επί δυο ώρες με την δήθεν επίφαση χιούμορ για συγκάλυψη).

Γκέκε;

1 σχόλιο: