24 Απρ 2009

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ... ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΥΡΓΙΩΤΗ


Με μια λεπτή και επιτηδευμένη δόση ειρωνείας, που φανερώνει ασφάλεια, απάντησε η "δημοσιογράφος" γαλαζοφρουρός Μαριάννα Πυργιώτη στο κομοτηνέικο μπλογκ piazzadelpopolo, που της τα έριξε χοντρά (και καλά έκανε διότι η κυρία δεν είναι παρά μια... δεξιά εκδοχή της άλλης άθλιας "δημοσιογράφου" της Κάτιας Μακρή).

Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο της διένεξης και αν θέλετε να το μάθετε μπορείτε να ενημερωθείτε από το μπλογκ.

Εκείνο που με εξοργίζει αφάνταστα από την απάντηση της δεξιάς αυτής κυρίας, είναι η πάγια,  απατεωνίστικη και επικίνδυνη για την χώρα μας, τακτική του συμψηφισμού ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ μεταξύ των δυο αλήτικων κομμάτων που εναλλάσσονται στην εξουσία και δεν αφήνουν χώρο για άλλες πολιτικές εκδοχές. Λέει χαρακτηριστικά:  "Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος"

Θαρρείς και έχει υπάρξει μια σιωπηρή συμφωνία πίσω από τις κουίντες, όπου τα δυο αυτά μέρη προωθούν εντέχνως την δυαρχία με σκοπό να αφανίσουν τον όποιο ανταγωνισμό.

Μέλος αυτής της ομερτά και η άθλια αυτή Πυργιώτη, το παπαγαλάκι όπως την αποκαλεί σωστά η Πιάτσα, που δεν βλέπει γύρω της κανένα άλλο χρώμα πλην του γαλάζιου (δικού της) και του πράσινου (του αντιπάλου της). Ξεχνά, ωστόσο, η μαντάμ ότι τα θέματα τα διαβάζουν και νοήμονες, μη συμμετέχοντες στην πολιτική δυαρχία του συστήματος και γι αυτό τώρα θα τα ακούσει.
 
Αυτή η άθλια, επαναλαμβάνω, άτυπη εκπρόσωπος της Δεξιάς, είναι "δημοσιογράφος" και παράγει καθημερινά "ήθος" και "άποψη" μέσα από τα βήματα που της έχουν παραχωρήσει άλλοι ακόμα πιο άθλιοι -εξαρτήματα του συστήματος- τύπου Κυριακού, ΧατζηνικολάουΕυαγγελάτου κ.λπ.

Παραβιάζει (ασελγεί καλύτερα) καθημερινά τον πρώτο και βασικότερο, κατά την γνώμη μου, κανόνα της υπαρκτής, αλλά επιδεικτικά αγνοηθείσας, δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το ασυμβίβαστο στην σχέση με την εξουσία!

Η κυρία δεν έχει απλά σχέση αλλά εξάρτηση με το δεξιό κόμμα που κυβερνά και το "φωνάζει" καθημερινά μέσα από τα γραπτά και τον λόγο της. Γι αυτό θα το ξαναπώ, με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός κι εγώ:

Βήξτε Έλληνες, βήξτε όσο πιο δυνατά μπορείτε για να διώξετε τους κόμπους τύπου Πυργιώτη από τον λαιμό σας!

1 σχόλιο:

  1. Μπόμπερ τι κάθεσαι ρε φίλε και ασχολείσαι με αυτή την φακλάνα;
    Δεν την λυπάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή