22 Απρ 2009

ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


Οι πουτάνες οι τράπεζες ή, για είμαι σαφέστερος, τα καθήκια που τις διοικούν, αδιαφορούν πλήρως και για ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που αφορά στην ασφάλεια των χρημάτων μας.

Την φύλαξη των Αυτόματων Ταμειακών Μηχανημάτων τους (ΑΤΜ) τα οποία αποτελούν πια μόνιμο στόχο υποκλοπής των απατεώνων.

Πρόσφατο παράδειγμα το διάστημα 10-14 Απριλίου όταν κάποια τομάρια είχαν τοποθετήσει ειδική συσκευή ανάγνωσης των καρτών μετρητών που μας χορηγούν οι τραπεζίτες για να μας... διευκολύνουν!

Οι απατεώνες κατάφεραν μέσα σε 4 μέρες να υποκλέψουν στοιχεία (αριθμούς καρτών και ΠΙΝ) από πολλούς συμπολίτες μας στην Καρδίτσα και ήδη θα έχουν κάνει σαν κύριοι τις... αναλήψεις τους.

Ασφαλώς, δε, οι αλήτες οι τραπεζίτες θα είναι οι τελευταίοι που θα αναγνωρίσουν την μαλακία τους και τα χρήματα των ανθρώπων θα πετάξουν.

Κι όλα αυτά διότι δεν φυλάνε τα μηχανήματά τους, τα οποία πάνε και τα "πετάνε" όπου να ΄ναι γράφοντας στα αρχίδια τους την ασφάλειά μας (εντελώς απροστάτευτοι όταν σηκώνουμε λεφτά σε περιέργες ώρες!) και τα λεφτά μας.

Κοπρίτες, κλέφτες και απατεώνες με τα όλα τους!

Να μην ξεχνάμε, τέλος, ότι το συνάφι τους ήταν αυτό που εφηύρε τις... υπεραποδόσεις στην Αμερική και έστειλε στον κουβά τα λεφτά του κόσμου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου