8 Απρ 2009

ΟΙ ΦΘΗΝΕΣ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ!

Δεν ανήκω στους φανατικότερους πιστούς της ορθοδοξίας, δεν είμαι καν πιστός, αλλά μερικές ενέργειες των αλητών γειτόνων μας με εξοργίζουν τόσο που δεν θάλεγα όχι σε μια... πέμπτη σταυροφορία (αν δεν έχω χάσει το μετρημα!).
Κοντά τους και τα ηλίθια αμερικανάκια του "φόρεϊν όφις" (όπως λέμε φίδια δηλαδή) που νομίζουν ότι με απαρχαιομένες μεθόδους συγκάλυψης στην σύγχρονη εποχή της υπερπληροφόρησης θα γλυτώσουν.

Για να μην κακοκαρδίσουν τους κοπρίτες, τον Ερντογάν και τους καραβανάδες της Τουρκίας (αυτής της... δημοκρατικής χώρας, σύμφωνα με την τεράστια λεκτική γκάφα του Ομπάμα), τους οποίους έχουν απόλυτη ανάγκη για την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεών τους στην Μέση Ανατολή, αποφάσισαν να "κρύψουν" φωτογραφικά την συνάντηση των Βαρθολομαίου - Ομπάμα.

Μόνο ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου τράβηξε την συνάντηση, ενώ το τουρκικό κανάλι που ΘΑ την κάλυπτε, έλαβε εντολές τόσο από την τουρκική κυβέρνηση, όσο και από τους Αμερικανούς και δεν μπήκε καν στον χώρο συνάντησης (ξενοδοχείο).

Είναι φανερό ότι τους έχει βαρέσει η μαλακία κατακέφαλα, διότι αυτή η γελοία απόπειρα αποσιώπησης ή υποβάθμισης του γεγονότος, έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η συνάντηση προβλήθηκε και συζητήθηκε, τελικά, πολύ περισσότερο συγκριτικά με την επόμενη συνάντηση του προέδρου Ομπάμα με όλους μαζί τους λοιπούς θρησκευτικούς ηγέτες μονοθεϊστικών θρησκειών (αρμένηδες, μουφτήδες κλπ).
Μια μέρα μετά οι αδίστακτοι απατεώνες της αμερικανικής διπλωματίας, υποχρεώθηκαν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα καρέ της συνάντησης. Πίπα δηλαδή!
Ο ίδιος ο Ομπάμα ζήτησε την επαναλειτουργία της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, μπροστά στα μούτρα τους, στην διάρκεια της ομιλίας του στην τουρκική εθνοσυνέλευση. Μια θεολογική σχολή που, χάρις στα λεφτά του πατριαρχείου, είναι σε πλήρη ετοιμότητα και μπορεί από αύριο κιόλας να δεχτεί μαθητές και να λειτουργήσει. Έχω πάει δυο φορές εκεί και τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Σε ότι αφορά στον Ομπάμα, αν και είναι φανερό ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος με το θέμα και τον ενδιαφέρει ελάχιστα αν θα λειτουργήσει η σχολή, εν τούτοις το χειρίστηκε με τέχνη ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
Κάτι που ΔΕΝ θα έκανε εκείνο το αρχίδι ο Μπους, να είστε σίγουροι γι αυτό!

Να ξέρετε, ωστόσο, ότι η θέση μας στον "αμερικανικό συμμαχικό χάρτη της περιοχής" είναι σαφώς υποδεέστερη των Τούρκων. Κι αυτό διότι, καμιά άλλη χώρα, εκτός από αυτούς τους γλύφτες και συμφεροντολόγους Τούρκους, με τον χείριστο ανατολίτικο παζαρτζίδικο τρόπο, δεν έχει "παραδώσει τα κλειδιά των εδαφών της" στην πλήρη και διαρκή χρήση των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Αποτελεί, δυνητικά, ένα τεράστιο σταθερό "αεροπλανοφόρο" των ΗΠΑ, ακριβώς δίπλα στα μεγάλα αγκάθια, το Ιράν, το Αφγανιστάν, την Συρία κλπ. Γι αυτό και έχει το... θαρροθράσος να ζητάει συνεχώς ανταλλάγματα. Γι αυτό και ο μαύρος Αμερικανός πρόεδρος τους έχει στα ώπα - ώπα, κατόπιν σαφέστατων οδηγιών του επιτελείου της Χίλαρυ.

1 σχόλιο: