30 Απρ 2009

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ


Αν και πνιγμένος στην μαλακία του, ο Παπαγιάννης του ΠΡΕΣΜΜΕ βγάζει πότε-πότε κανα σοβαρό θέμα.

Αυτό, με τον δήθεν δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, είναι φοβερό. Αυτός ο τύπος το 'παιξε... μπλόγκερ εντός της εφημερίδας του (είναι διευθυντής στον Ελεύθερο Τύπο, τούτος ο κολοσσός του επαγγέλματος).


Αυτή η μπουχέσα, η οποία με την αρθρογραφία της επηρεάζει -δυστυχώς- τον, τελούντα εν πλήρη άγνοια, πληθυσμό, ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος. Δεν πληροί τον βασικότερο κανόνα του έντιμου δημοσιογράφου που είναι η απαγόρευση σχέσεων με την εξουσία.

Αυτός είναι ο ορισμός του ασυμβίβαστου στην δημοσιογραφία και μπορείτε να υπολογίσετε και πόσοι άλλοι δεν πληρούν την προϋπόθεση αυτή!

Ο Κοτρώτσος, λοιπόν, ήταν για χρόνια -και παραμένει- ο εκπρόσωπος Τύπου της Γιάννας Αγγελοπούλου (αυτής, ντε, που λιποθύμησε "τυχαία" στον στιβαρό ώμο του γιου Αγγελόπουλου και, σε ένδειξη βαθιάς ευγνωμοσύνης, τον παντρεύτηκε... ουάου). Αυτός κανόνιζε τα πάντα στην "εικόνα" που θα έβγαζε στα ΜΜΕ η ΚΥΡΙΑ. Ειδικά την περίοδο προ και μετά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Σ΄αυτά είναι καλός. Η ειδικότητά του είναι διαμορφωτής προφίλ ή "image maker" επί το αγγλικότερον. Από δημοσιογραφία... άστο καλύτερα!

Αυτόν λοιπόν τον πανάξιο επαγγελματία η... Ιωάννα (όχι της Λωραίνης) τον τοποθέτησε διευθυντή στον νέο Ελεύθερο Τύπο. Εκεί, η ανικανότητά του να αντιληφθεί δημοσιογραφικά τα θέματά οδήγησε ακόμα παρακάτω τις πωλήσεις της εφημερίδας.

Παροιμιώδης είναι και η δειλία του να χειριστεί θέματα που (ακρο)θίγουν την κυβέρνηση. Για παράδειγμα, είχε την δήλωση του μπούλη πρωθυπουργού μας "αν χάσω φεύγω" πολύ πριν τον Χατζηνικολάου αλλά την χαντάκωσε στα ψιλά και χάθηκε. Την ίδια δειλία έδειξε και στο παραπάνω άρθρο για τον Εφρέμ και τον Ρουσόπουλο με την ψεύτικη υπογραφή του. Προχθές στην εκπομπή του άλλου μεγάλου της δημοσιογραφίας του Πρετεντέρη, έκανε κο κο κο όταν ήρθε η ώρα του Ρουσόπουλου.

Εκεί τρελαίνεσαι με αυτά τα μουνιά. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλον άχρηστο τον Παν - Παν (Παν. Παναγιώτου) που συμμετείχε στην εκπομπή.

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΥΚΟΣ!!!

Ε, βγάλε και μια κομματική ταυτότητα, ρε αληταρά, να ξέρουμε τουλάχιστον με τί έχουμε να κάνουμε, υποκριτή της δεκάρας!

1 σχόλιο: