4 Απρ 2009

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!


Άλλο ένα ρεσιτάλ υστεροβουλίας δίνει αυτές τις μέρες τούτη η καταραμένη φάρα των Ελλήνων πολιτικών, με αφορμή την υπόθεση αυτουνού του κουτοπόνηρου του Παυλίδη.
Μια απλή υπόθεση, που σε μια δραστήρια και δίκαιη κοινωνία θα είχε λήξει πριν καν αρχίσει, οδηγεί την χώρα σε άλλη μια περιπέτεια πρόωρων εκλογών (υπάρχει κανείς αφελής που πιστεύει το αντίθετο;) εξαιτίας της ανικανότητας του άχρηστου Καραμανλή να διαχειριστεί άλλη μια δύσκολη κατάσταση.

Από κοντά και οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ να έχουν πλήρως αποθρασυνθεί και να προκαλούν την νοημοσύνη μας πέφτοντας σαν τα όρνεα πάνω στο κουφάρι της Δεξιάς.

Ξέχασαν τα δικά τους όργια, πολύ πιο... επιστημονικά εφαρμοσμένα που έχουν παραγραφεί τεχνηέντως από την ποινική ευθύνη. Χρηματιστήριο, εξοπλισμοί κλπ.
Έτσι δεν είναι μεγάλε αρχιαπατεώνα Άκη Τσοχ... που έχεις θησαυρίσει και τώρα που δεν υφίστανται οι απάτες σου, ξαναβγαίνεις στο προσκήνιο;

Πάμε τώρα στον άθλιο Παυλίδη. Εμείς ξέραμε αυτόν με τις σοκολάτες, τώρα μάθαμε και τον δάγκα τον Τσαμπίκο.

Αυτός ο... γίγαντας λοιπόν ΕΚΒΙΑΖΕΙ θρασύτατα και απροκάλυπτα τον πρωθυπουργό της χώρας (ξέρετε, αυτόν τον... ανδρείο που έχουμε στο Μαξίμου) με έναν και μοναδικό σκοπό.
Την απαλλαγή του από την υπόθεση με οποιοδήποτε κόστος.

Γι αυτούς που δεν γνωρίζουν, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δυο τρόπους:

1) Την άμεση πρόκληση εκλογών. Τότε τα αδικήματά του (καραμπινάτη δωροληψία και εξαπάτηση δημοσίου συμφέροντος) παραγράφονται αν μέχρι τότε δεν έχει υπερψηφιστεί η προανακριτική.

2) Την απαλλαγή του από την προανακριτική (το κωλοκόμμα του θα έχει κι εκεί την πλειοψηφία, μην το ξεχνάτε αυτό) με διάφορες ανόητες προφάσεις και κωλύματα. Άμα πάρουν εντολή τα πρόβατα οι μετέχοντες βουλευτές στην επιτροπή αυτή, τί νομίζετε ότι θα προτάξουν. Το συμφέρον τους ή το συμφέρον της χώρας;

Ούτως ή άλλως, τούτος ο αντιπαθητικός γοριλάνθρωπος ξέρει ότι είναι πολιτικά τελειωμένος και προσπαθεί απλώς να σώσει το άθλιο τομάρι του από την βάσανο της Δικαιοσύνης. 

1 σχόλιο: