17 Σεπ 2009

Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!

Βγαίνει σιγά-σιγά στα μπλογκς, όλη η βρομερή αλήθεια για τον άθλιο χοντρό πρωθυπουργό της Ραφήνας και την δήθεν άγνοιά του για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Όλοι νόμιζαν ότι η επισκεψη του Καραμανλή στο Πικέρμι, στο σπίτι του Έβερτ, έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Μιλτιάδη με σκοπό να τον μεταπείσει για την αποπομπή του γαμπρού του Πέτρου Δούκα από τα ψηφοδέλτια των εκλογών.

Όοοχι μάγκες μου. Γιατί δεν σκεφτήκατε το αυτονόητο;

ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ.

Στην περίπτωση λοιπόν του Έβερτ, ο ίδιος ο Καραμανλής είχε αίτημα και όχι ο Μιλτιάδης.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!

Για να ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, να βουλώσει το στόμα του Δούκα, που ήταν έτοιμος να τα ξεράσει όλα.

Να πει, δηλαδή, ότι ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΕΦΡΕΜ ΩΣ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ.

Αυτή είναι, μάγκες μου, η αλήθεια και ευτυχώς που υπάρχουν τα μπλογκς και βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Ρουσόπουλος είχε πείσει τον χοντρό πρωθυπουργό ότι είναι απαραίτητο να γίνει η ανταλλαγή και ο μεγάλος αυτός ηγέτης της Δεξιάς δεν αντιλήφθηκε την σοβαρότητα -και την έκταση- που θα έπαιρνε το θέμα όταν θα μαθευόταν.

Γι αυτό και έδωσε εντολή στους υποτακτικούς του, τύπου Αγγέλου, να... ρυθμίσουν το ζήτημα! Όταν έσκασε η βόμβα από την επιμονή του Άλφα, ήταν αδύνατον να κάνει πίσω και επέλεξε, φυσικά, την συγκάλυψη!

Με αυτούς τους άθλιους, που παίζουν παιχνίδια με την τεράστια περιουσία του Δημοσίου, έχουμε να κάνουμε και αντί να τους πετάξουμε στα σκατά, όπου ανήκουν, ασχολούμαστε με το... ντιμπέιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου