25 Σεπ 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΟΠΡΟΙ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ!

Δεν είναι όλοι φασίστες και χρυσαυγίτες στο κόμμα του τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη.

Είναι λίγοι, αλλά φαίνονται περισσότεροι επειδή φωνάζουν και χώνονται παντού -σαν σκουλήκια που είναι- ακόμα και κει που δεν τους πέφτει λόγος.

Έτσι γίνεται και στο διαδίκτυο. Προκειμένου να περάσουν την γραμμή τους, κάποιοι λίγοι, έχουν στήσει ολόκληρο μηχανισμό παρακολούθησης των "αντιπάλων" και βαράνε στο ψαχνό! Πότε επωνύμως (Σιδέρης, πιο κομψά και... χριστιανικά!), πότε ανωνύμως (όπως ο αλήτης που έχω παρακάτω) προσπαθούν εν προκειμένω να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία που επιθυμώ να δώσω στο μπλογκ μου και δεν είναι άλλη από την ανελέητη κριτική στην εξουσία απ΄όπου κι αν προέρχεται!

Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτοί οι μικρόνοες και θέλουν σώνει και καλά να με κατατάξουν κάπου ώστε να στοχεύουν καλύτερα!

Χατήρια δεν κάνω, όμως, σε τέτοια υποκείμενα. Αν αύριο με απογοητεύσουν, θα βρίσω και τους Οικολόγους, και το ΚΚΕ, και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον θεό τον ίδιο. Μέχρι τότε θα βρίζω (και) αυτούς!

Μου γράφει, λοιπόν, ο αληταράς: "ΕΛΑ BOMBER ΒΑΛΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΦΗΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΜΕ ΜΗΚΟΣ 7.15 (ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΩΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ."

Του απαντώ: "Ή είσαι τελείως μαλάκας ή δεν παρακολουθείς τί γράφω για τους Σκοπιανούς, τον αληταρά Γκρουέφσκι και τους φιλοσκοπιανούς Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρακολουθείς το μπλογκ μου αφού δεν σκοπεύεις να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Σας έχω ξαναπεί ότι τον θέλω τον Καρατζαφέρη στην βουλή ΚΑΙ σε συγκυβέρνηση οικουμενική. Μπορεί να ελέγξει την εξουσία και να βοηθήσει στο να καταπολεμηθεί η ασύλληπτη διαφθορά της Μπανανίας μας. Εκείνο που δεν θέλω είναι όλους εσάς τους αλήτες που βρήκατε στέγη στο κόμμα αυτού του τυχοδιώκτη, ο οποίος προκειμένου να αυξήσει λίγο τα ποσοστά του σας έδωσε "φαΐ και ύπνο" δωρεάν. Το κατάλαβες κωλοπαιδαρά;"

Αυτά...

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ:

    http://belomorskamacedonia.blogspot.com/2009/09/2009.html
    Η ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ
    Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2009
    ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009


    Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , στις 4 Οκτωβρίου 2009, οι Μακεδόνες ψηφίζουμε Οικολόγους Πράσινους γιατί αυτό το κόμμα, που είναι πολύ κοντά στο να μπει στη Βουλή, έχει στο πρόγραμμα του ξεκάθαρες θέσεις για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειονοτήτων.
    Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, για τον οποίο οι εθνικά Μακεδόνες θα πρέπει να ψηφήσουμε τους Οικολόγους Πράσινους: ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι έχουν ως υποψήφιο βουλευτή στη λίστα τους για τον νομό Πέλλας, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, έναν εθνικά Μακεδόνα ακτιβιστή για την οικολογία, τα δικαιώματα των Μακεδόνων και μέλος για πολλά χρόνια του ΕΕΣ-Ουρανιο Τόξο (αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι το Ουράνιο Τόξο και οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει για κάποια εκλογική συνεργασία. Και γιατί να το κάνουν αυτό, άλλωστε, οι Ο.Π . αφού το κόμμα των εθνικά Μακεδόνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και το μόνο που το απασχολεί σε κάθε εθνική εκλογική αναμέτρηση είναι πώς θα βοηθηθεί το Πασοκ (και ιδιαίτερα ο κύριος Λιάνης) να πάρει την μερίδα του λέοντος από τις ψήφους των Μακεδόνων στο νομό Φλώρινας;).
    Η πολιτική θέση των Οικολόγων Πράσινων δεν με ικανοποίει στο θέμα της διαμάχης της Ελλάδας για την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και θα προτιμούσα μια πιο θαρραλέα στάση τους: υπάρχει κράτος που ονομάζεται Μακεδονία γιατί υπάρχει Μακεδονικό έθνος και όχι το ανάποδο. Πριν υπάρξει μακεδονικό κράτος υπήρχαν Μακεδόνες σε όλη την γεωγραφική περιοχή που ονομάζεται Μακεδονία, πριν ακόμα αυτή μοιραστεί στα τέσσερα γειτονικά κράτη (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Αλβανία). Η θέση τους ότι κανείς δεν είναι πιο Μακεδόνας από όλους τους κατοίκους της Μακεδονίας, δεν με πείθει: δεν υπάρχουν ΠΙΟ Μακεδόνες από άλλους, υπάρχουν όμως οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, σκέτο. Όλοι οι άλλοι κάτοικοι της Μακεδονίας αυτοπροσδιορίζονται ΕΘΝΙΚΑ με άλλο όνομα (Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Αλβανοί, Αρβανίτες, Ρομά η Αθίγγανοι, Τούρκοι, Βλάχοι, κτλ).
    Σε αυτές τις εκλογές πρέπει οι Μακεδόνες να δείξουμε την δύναμη μας, ψηφίζοντας τους Ο.Π. και ιδιαίτερα στο νομό Πέλλας ,τον υποψήφιο τους ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ίσως, με αυτό τον τρόπο, και αλλά κόμματα, σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ο.Π. και βάλουν στις λίστες τους Μακεδόνες υποψηφίους, σε όλους τους Νομούς της Μακεδονίας, όπως γίνεται με τους Τούρκους στη Θράκη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι Μακεδόνες δεν είχαν την πολιτική υποστήριξη από κανένα ελληνικό κόμμα, εάν εξαιρέσουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράδειγμα της ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές) και κάποια μικρά αριστερά κόμματα.
    ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

    ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    http://orfni.blogspot.com/2009/09/blog-post_6668.html

    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙ:
    Και κάτι άσχετο: Μιας και οι ακραίοι εθνικιστές των Σκοπίων συστήνουν να ψηφιστούν οι "Οικολόγοι-Πράσινοι" του Τρεμόπουλου και των υπολοίπων, εγω θα πω κάτι άλλο: ΜΑΥΡΟ κατράμι στο συγκεκριμένο κόμμα και τους υποψηφιους του. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ στη βουλή. Η οικολογία ΔΕΝ χρειάζεται τέτοιες φωνές και τέτοιους "τύπους" (ας μην επεκταθούμε περισσότερο απο που χρηματοδοτούνται και ποιοί τους κάνανε σεμινάρια και για ποιο λόγο κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επιμείνω σε αυτά που λέω και δεν απευθύνονται σε ανυπόληπτα υποκείμενα σαν και σένα.
    Η ίδια η "απάντησή σου" και το κείμενο που επισυνάπτεις σε εκθέτουν.
    Οι Οικολόγοι πρέπει να μπουν στην βουλή διότι δεν κινδυνεύουμε ούτε από τους "μακεδόνες" γιαλαντζί του Γκρουέφσκι, ούτε από τα ανύπαρκτα Ουράνια Τόξα.
    Κινδυνεύουμε από την ελληνική διαφθορά και από την εξουσία των τραπεζιτών που μας κάνουν καθημερινά φτωχότερους και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.
    Όσο κυβερνούν μοναρχικά οι πασοκοι και οι νεοδημοκράτες αυτό θα συνεχίζεται, αλλά είσαι τόσο βλαξ που αδυνατείς να το αντιληφθείς.
    Α, κινδυνεύουμε και από κάτι όργια σαν και σένα που στα δύσκολα θα ήταν οι πρώτοι που θα έβαζαν την κουκούλα και θα γινόντουσαν δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΠΟΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ ΑΠΑΝΥΤΗΣΗ ΡΕ ΟΥΦΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
    Οι Οικολόγοι πρέπει να μπουν στην βουλή διότι δεν κινδυνεύουμε ούτε από τους "μακεδόνες" γιαλαντζί του Γκρουέφσκι, ούτε από τα ανύπαρκτα Ουράνια Τόξα.
    ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΡΕ ΖΩΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ , ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΔΩ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Η ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ Η Ο ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ;
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΑΚΕΔΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
    http://www.youtube.com/watch?v=Cp2XtSVF1UM

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=11.04.2008,id=60609824

    Φιλοσκοπιανό παραλήρημα από τον Κον Μπεντίτ

    Ελευθεροτυπία
    ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
    Του ΚΩΣΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

    Φαιδρός, ανιστόρητος και πολιτικά απαίδευτος εμφανίστηκε χθες ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στη συζήτηση που έγινε στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αντικείμενο την αναβολή της ψηφοφορίας για την έκθεση Μέγιερ σχετικά με την ΠΓΔΜ.

    Ο κάποτε «κόκκινος Ντάνι», έχοντας σήμερα την ετικέτα των «Πρασίνων», χαρακτήρισε «γελοία» την πρόταση του σοσιαλιστή Αυστριακού ευρωβουλευτή Χάνες Σβόμποντα για αναβολή της ψηφοφορίας, ώστε οι πολιτικές ομάδες του Σώματος να μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία ως προς την τύχη της παραγράφου 37 της έκθεσης, που αναφέρει ότι «το ζήτημα του ονόματος δεν θα πρέπει, σε καμία περίπτωση, να αποτελέσει εμπόδιο για την ένταξη της ΠΓΔΜ σε διεθνείς οργανισμούς, όπως ορίζει η ενδιάμεση συμφωνία του 1995». Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ προχώρησε σε μια σφοδρή, αλλά και φαιδρή, επίθεση κατά της Ελλάδας, παίρνοντας το μέρος των Σκοπίων. Είπε ότι η Ελλάδα θα πρέπει πλέον να αποδεχθεί ότι «η Μακεδονία θα είναι πάντοτε Μακεδονία και θα ονομάζεται Μακεδονία».

    Αμέσως, τον έβαλε στη θέση του ο Γερμανός πρόεδρος της σοσιαλιστικής ομάδας Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος, με αρκετή δόση ειρωνείας, είπε για τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ότι «ο τρόπος που εργάζεται πολιτικά δεν του επιτρέπει να αντιληφθεί την κατάσταση». Με άλλα λόγια, είναι άσχετος με το όλο θέμα... Τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ακόμη και του εισηγητή της έκθεσης, αποφασίστηκε η αναβολή της ψηφοφορίας, για την επόμενη σύνοδο (21-24 Απριλίου).


    Α, κινδυνεύουμε και από κάτι όργια σαν και σένα που στα δύσκολα θα ήταν οι πρώτοι που θα έβαζαν την κουκούλα και θα γινόντουσαν δοσίλογοι!
    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ .
    ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ?
    http://www.youtube.com/watch?v=rCXgfVnBaHY&feature=related

    ..................
    Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Νέας Βαλκανικής!!!!!

    ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?????


    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    Όνειρο του ΠΑΣΟΚ η πολυπολιτισμική Ελλάδα
    http://kostasxan.blogspot.com/2009/09/blog-post_5570.html


    Κρύβουν το ναυάγιο της οικονομίας
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4537935&ct=1
    http://totefteri.blogspot.com/2009/09/blog-post_3639.html


    Την επόμενη ημέρα των εκλογών θέλουν να κλείσουν τον φάκελο "Ελλάδα"...!
    http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/09/blog-post_1596.html


    Ο Γιωργάκης στην Αμερική λίγο πριν από τις κάλπες...!
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_7211.html

    Στο Γουδί! Στο Γουδί!!!
    http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/09/blog-post_505.html

    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    http://www.youtube.com/user/JIMAKOS68

    Το καλύτερο Δημοκρατικό πολίτευμα είναι εκείνο , στο οποίο όλοι φοβούνται το νόμο σαν να΄ναι τύραννος*. (Βίαντας)

    Για τον Θεό όλα είναι ωραία και καλά και Δίκαια , ενώ οι άνθρωποι άλλα τα θεωρούν άδικα και άλλα δίκαια* . (Ηράκλειτος)

    ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ* (Ευριπίδης από Σαλαμίνα). Δηλαδή ευτυχισμένοι όσοι από την ιστορία τους έχουν μάθει.

    Η πατριδα μας ειναι χωρα υπο κατοχη. Και η κατοχη ειναι αμερικανικη. Γι αυτο,ο αγωνας μας ειναι εθνικοαπελευθερωτικος!!!
    Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δεν υπαρχει κανενα,απολυτος κανενα, κακο τοσο φοβερο οσο η ΑΝΑΡΧΙΑ οπως ακριβως δε θα μπορουσε να υπαρξει τιποτα αλλο τοσο επικινδυνο,οσο ενα πλοιο που δεν εχει κυβερνητη.
    Χρυσοστομος

    Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την χριστιανική παιδεία των νέων, είναι οικοδομή που χτίζεται χωρίς ασβέστη και νερό. (Αδαμάντιος Κοραής)

    Να είμαστε ελεύθεροι αλλά όχι απειθάρχητοι.
    Οι φυλακές, αν και κλειστές μέρα-νύχτα, είναι γεμάτες ανθρώπους. Οι εκκλησίες που είναι πάντα ανοιχτές, είναι άδειες. (Β. Ουγκώ)

    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...........

    Ο ελληνικός λαός προ των ευθυνών του. Σταχυολόγηση παλιών δηλώσεων του Γιώργου Παπανδρέου
    http://antistasi.org/?p=2702

    Οι δηλώσεις του Πούτιν είναι τυχαίες ; «Το ξανθό γένος θα μας σώσει», «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες μπούρδες.
    http://antistasi.org/?p=2382

    .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή