15 Σεπ 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. GOOD!

Όλο το άθλιο σύστημα ανεβοκατεβάσματος κυβερνήσεων και πολιτικών, έχει πέσει πάνω στον αποκλεισμό των Οικολόγων - Πράσινων από την είσοδό τους στην βουλή.

Η πρεμούρα των διάφορων πληρωμένων αλητών τύπου MRB, FOCUS, ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ και δεν συμμαζεύεται, είναι να μην εισέλθουν έξι κόμματα στη βουλή που θα προκύψει στις εκλογές του Οκτώβρη.

Γι αυτό τους έχουν εκτός βουλής ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ που εμφανίζουν!

Η διασπορά των βουλευτών θα πολεμήσει την διαφθορά και αυτό είναι που δεν θέλουν με τίποτα τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να τρώνε ΕΝΑΛΛΑΞ και δεν θέλουν ενοχλητικά τσιμπούρια στο χοντρόπετσο σβέρκο τους.

Δεν θα τους περάσει!

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι με επικεφαλής αυτόν τον γλυκύτατο άνθρωπο, τον Χρυσόγελο, θα μπούν και στην ελληνική βουλή και τα καθίκια αυτά θα ρουφήξουν άλλη μια πολιτική πίπα!

29 σχόλια:

  1. auto to sigekrimeno zoo einai megalo tomari tou opoiou i athliotita kai prostixia xeperniete mono apo ton prodoti roufiano tremopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνούσαμε απόλυτα μαζί σου bomber, αν οι Οικολόγοι είχαν διαμαρτυρηθεί όταν οι ίδιο δημοσκόποι στις Ευρωεκλογές τους εμφάνιζαν τρίτο κόμμα (!) γιατί τότε τους βολευε η είσοδός τους στην Ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ΄ότι γνωρίζω, ΟΥΤΕ τώρα διαμαρτύρονται, ΟΥΤΕ τότε διαμαρτυρήθηκαν όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω το όνομα(ανοργάνωτος)αλλά ρε συ Μπόμπερ, μάλλον, εσύ έχεις τη χάρη. Λοιπόν! Επειδή σε παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Επειδή, διαπίστωσα πως δεν συνηθίζεις να ασχολείσαι επιδερμικά με τα θέματά σου και επειδή θεωρώ πως δεν σου έχει ξεφύγει αλλά μπορεί να το ξέχασες, σου στέλνω, αγαπητέ Μπόμπερ, το link από το Πρώτο Θέμα με την συνέντευξη του Νάνου Βαλαωρίτη, σχετικά με τα λαμόγια που ηγούνται των Οικολόγων(;) Πράσινων. http://server.protothema.net/~sunday/downloads/soma236.pdf (σελίδες 36-37).
    Επίσης, θέλω να σου υπενθυμίσω, πως οι δικοί μας οι Οικολόγοι ανήκουν στην ίδια ευρωπαϊκή ομάδα κομμάτων, όπως οι Πράσινοι της Γερμανίας, με τον περίφημο Γιόσκα Φίσερ να τα δίνει όλα για συγκυβέρνηση με τους αντίστοιχους Πασόκους της Γερμανίας και να γίνεται υπουργός Εξωτερικών. Η στάση του σε θέματα περιβάλλοντος και, κυρίως, πολέμων-ειρήνης, ήταν μνημειώδης!Η κωλοτούμπα, της κωλοτούμπας και ένας απίθανος τυχοδιώκτης, yesman στην υπηρεσία των καπιταλιστών! Και οι δικοί μας τα ίδια σκατά είναι! Έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για μια καρέκλα, κι ας είναι και... πλαστική! Έλεος, ρε συ Μπόμπερ με τους αρπάχτρες και τους κάθε λογής καιροσκόπους, που κυκλοφορούν με διάφορους μανδύες, για να γίνουν αρεστοί, έχοντας ως μοναδικό στόχο την εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H σχέση μου με τους οικολόγους είναι πράγματι επιδερμική. Δεν ξέρω καν από πού κρατάει η σκούφια τους. Μόνο τον Τρεμόπουλο ήξερα από την δράση του στην Θεσσαλονίκη.
    Εμένα με ενδιαφέρει να γίνουν πολλοί στην βουλή και οικουμενικοί οι κυβερνώντες για να αυξηθεί η έλεγχος και να σταματήσει η διαφθορά.
    Να δεχτώ ότι αυτοί είναι κωλοτούμπες, τυχοδιώκτες και γιεςμεν.
    Οι αλήτες που κυβερνούν και κλέβουν τα λεφτά μας είναι καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το θέμα ρε συ Μπόμπερ; Αν είναι καλύτεροι αυτοί που μας κυβερνούν ή αν είναι ίδιοι και χειρότεροι αυτοί που θα (πρωτο)μπουν στη Βουλή; Σωστό αυτό που λες για το τέλος της διαφθοράς! Τι γίνεται όμως όταν και οι νέοι που θα ξεφυτρώνουν είναι το ίδιο, για να μην πω περισσότερο, διεφθαρμένοι; Τους βλέπουμε άλλωστε, όλους αυτούς που καυχόνται πως ήταν στο πολυτεχνείο και έδωσαν έναν αγώνα καθαρά ιδεολογικό. Το 90% αυτών έχουν γίνει ένα με την εξουσία που αντιμάχονταν! Γι' αυτό Μπόμπερ, τα πράγματα είναι δύσκολα! Και όλα αυτά γιατί σαν λαός (όχλος) δεν έχουμε παιδεία! Όλα τα άλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα και κάπως έτσι(όπως σου έγραψα και παλαιότερα) έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν! Δηλαδή, λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα τωρα αρχισες να υποστηριζεις τους προδοτες και τους ανθελληνες, το κομμα του αρχιπροδοταρου Τρεμοπουλου και ολα τα λαμογια.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ
    ""ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ""
    ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ

    Η Αγκυρα μεθοδεύει τετελεσμένα στο Αιγαίο!

    http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/09/blog-post_535.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    http://www.youtube.com/watch?v=Zgo4OR_UzDc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, να δώσετε πληροφορίες όσες θέλετε για το ποιόν των Οικολόγων και του Τρεμόπουλου, Χρυσόγελου ειδικότερα.
    ΟΛΕΣ θα δημοσιευτούν. Αλλά μην εκτίθεστε όπως ο τελευταίος φίλος.
    Πηγαίνετε στο λινκ που δίνει και ακούστε τί λέει ο Τρεμόπουλος για τους πελοποννήσιους γραφιάδες και τους κρητικούς χωροφύλακες από τους οποίους υπέφερε η Ελλάδα και ειδικά η βόρεια Ελλάδα. Άδικο έχει;
    Και στο άλλο έχει δίκιο ο τύπος.
    Η Θεσσαλονίκη πριν το 1912 είχε ελληνική μειονότητα. Οι Έλληνες ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στην πόλη.
    Αυτά είναι αλήθειες που δεν αμφισβητούνται, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι φασιστες φιλε μπομπερ δεν θα καταλαβουν ποτε το πνευμα των κειμενων σου. παντα θα βρισκουν δικαιολογιες για να σε βαλουν εσενα αλλα και οποιον βγαζει γλωσσα υποχρεωτικα σε μια πλευρα. η δεξιος εισαι η αριστερος. δεν μπορεις να αρθρωσεις τον δικο σου λογο ο οποιος δεν ειναι απαραιτητα ενταγμενος σε καποιο κομμα αχαιρευτων και απατεωνων πολιτικων. κρατα γερα. σε διαβαζουν κι αλλοι και δεν ειναι αναγκη να μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΙΣΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τους εχω ολους γραμμενους στον που... μου.
    Αριστεροι, ακροαριστεροι, δεξιοι, ακροδεξιοι, πλυμενοι, απλυτοι.

    Εσεις που τους ψηφιζετε εδω και 60 χρονια τι καταφερατε???

    Και 460 χρονια να ψηφιζετε, παλι Καραμανλη, Παπανδρεου, Μητσοτακη, ....-τωρα Ντορα-,
    ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ!!!!

    Κατασκευασαν τα κομματα για να σας εχουν μαντρωμενους και διαιρεμενους.

    Προβατα που εκτελειτε τις εντολες των, ηθελημενα ή αθελα σας, ικανοποιωντας τις επιθυμιες τους.

    Διαλεξτε με ποιους ειστε.
    Απαλλαγειτε απο τα κομματα και τα αποκομματα, που εξυπηρετουν υποπτα και ανθελληνικα σχεδια.

    Αφηστε τα σκουληκια και ολα τα ερπετα που ζουν στην πατριδα μας, που σκοπο τους εχουν κανει την καταστροφη της Ελλαδας.

    Ολα αυτα τα καθαρματα, οι αρπαχτρες, θελουν ν' ανεβουν στην εξουσια για να μας ....σωσουν.

    ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟ'Ι' ΤΟΥΣ....

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ
    και οταν ψηφιζετε, σκεφτειτε ποιους εξυπηρετειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..

    ΓΙΑ ΕΝΑ AΝΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_04.html

    Τα κόμματα διχάζουν - Η πατρίδα ενώνει

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβαστε για να μαθαινετε

    ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ.
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/

    http://spyros1000.blogspot.com/

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/


    http://ethnomedenismos.blogspot.com/

    http://gianniotis.blogspot.com/

    http://www.greekalert.com/

    http://gkaratheodoris.blogspot.com/

    http://antipliroforisi.blogspot.com/

    http://kostasxan.blogspot.com/

    http://egersis.blogspot.com/

    http://nightly-visitor.blogspot.com/

    http://greeknation.blogspot.com/

    http://avragioz.blogspot.com/

    http://koukfamily.blogspot.com/

    http://deltio11.blogspot.com/

    http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τον Τρεμόπουλο (προσωπικά) κοιτάξτε εδώ και μετά, για επιβεβαίωση, εδώ! Ό,τι είπε ο Τρεμόπουλος επιβεβαιώθηκε από τα κόμματα στη Βουλή, εκτός βέβαια από τους ακροδεξιούς του Καρατζαφύρερ.

    Για τους Οικολόγους-Πράσινους, γενικώς, διαβάστε στο site τους, http://www.ecogreens-gr.org/cms/. Όλα τ' άλλα είναι ιστορίες ακροδεξιών λιγούρηδων που ονειρεύονται να παίξουν ρόλο ως Χρυσαυγίτες και ροπαλοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η συνέντευξη του Κου Τρεμόπουλου στο Taxalia θα λύσει τις όποιες απορίες έχει κάθε λογικός άνθρωπος που δεν "άγεται και φέρεται" από τη στοχευμένη προπαγάνδα Γκεμπελικού τύπου (πες, πες κάτι θα μείνει) των εθνικοφρόνων της χώρας που ανεβοκατεβάζουν με περισσή ευκολία εμφυλιοπολεμικές τεχνικές περί "προδοτών". Έχει περάσει πιά αυτή η εποχή. Το αστείο είναι η προσχώρηση μεγάλου κομματιού της λεγόμενης αριστεράς στην εκστρατεία λάσπης (όποιος και αν είναι επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, η διαβολή και η επίθεση στο πρόσωπό του είναι κανόνας για τους ανέντιμους) και υπεράσπισης της "πατρίδας" από τους εσωτερικούς εχθρούς της, τους "προδότες". Ωστόσο το "ποιηματάκι" περί συλλογικής ευθύνης στις επιλογές του Φίσερ, του Ντάνι και οποιουδήποτε άλλου σχετικά με τη δράση των Οικολόγων Πράσινων στην Ελλάδα ... πρέπει κάποτε να αποδειχτεί γελοίο και εξ' ίσου ανέντιμο.
    Σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις έχουν δοθεί, και είναι στη διάθεση του καθένα:

    http://www.ecogreens-gr.org/Docs/EG_Ethnika.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΛΥΚΥΤΑΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ, ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε άθλιε γκαιμπελίσκο, δεν είμαι με τους Οικολόγους το έχω πει , αλλά κάτι φασιστόμουτρα σαν και σένα που επιμένουν να διαστρεβλώνουν σκοπίμως αυτά που έχουν πει τούτοι οι τύποι, μου τη δίνουν αφάνταστα.
    Αφού, βρε σατανά, έχουν δώσει εξηγήσεις και ΔΕΝ έχουν πει αυτά που λες εσύ ότι έχουν πει (δες τα λινκς σε προηγούμενα σχόλια να ξεστραβωθείς) ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ;
    Αφού κανείς άλλος πλην των καρατζαφερικών ομοίων σου δεν θα σε ακούσει, γιατί κοπιάζεις άδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ ΜΠΟΜΠΕΡ, Η ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΙΣ, ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΩ ΠΩ ΜΑΣ ΤΑΠΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΖΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΑΚΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑ;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE. ΤΙ ΣΚΑTA ΒLOGGER ΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ 8% ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΒΡΙΣΙΕΣ).
    KAI ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ 2 ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑ ΤΡΙΦΩΝΑ 5 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑ.ΣΕ ΔΕΚΑ;ΧΡΟΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΙΘΕΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑΝΙ Ε;
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΩΛΟΓΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ, ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. a bober se thimithika simera

    opos eides oli h ellada adiase me ton xrisogelo
    me ta peri istorias...

    ofeileis mia signomi se olous gia to emetiko
    keimeno sou

    pragmatika to glykitatos anthropos pou egraphes me ekane na gelaso toso poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμετικό; -))
    Σ΄έκανα να ξεράσεις;
    Ε, φάτα κιόλας, σκουλήκι του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ουστ από εδώ στους Οικολόγους που επιμένουν να μιλάνε για ιστορία της... Μακεδονίας!
    http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_1399.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @bomber ... έχεις την συμπάθεια και τη στήριξή μου φίλτατε.
    Τι έλεγε ο Αϊνστάιν για το σύμπαν και την ηλιθιότητα ;;; Οτι είναι και τα δύο απέρνατα. Για να συπληρώσει αμέσως μετά: "Για το σύμπαν έχω κάποιες αμφιβολίες" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΑ BOMBER ΒΑΛΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΦΗΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΜΕ ΜΗΚΟΣ 7.15 (ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΩΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ή είσαι τελείως μαλάκας ή δεν παρακολουθείς τί γράφω για τους Σκοπιανούς, τον αληταρά Γκρουέφσκι και τους φιλοσκοπιανούς Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρακολουθείς το μπλογκ μου αφού δεν σκοπεύεις να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Σας έχω ξαναπεί ότι τον θέλω τον Καρατζαφέρη στην βουλή ΚΑΙ σε συγκυβέρνηση οικουμενική. Μπορεί να ελέγξει την εξουσία και να βοηθήσει στο να καταπολεμηθεί η ασύλληπτη διαφθορά της Μπανανίας μας. Εκείνο που δεν θέλω είναι όλους εσάς τους αλήτες που βρήκατε στέγη στο κόμμα αυτού του τυχοδιώκτη, ο οποίος προκειμένου να αυξήσει λίγο τα ποσοστά του σας έδωσε "φαΐ και ύπνο" δωρεάν. Το κατάλαβες κωλοπαιδαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή