29 Σεπ 2009

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" ΤΗΣ ΕΡΤ

Ήταν φανερό ότι ο Αντώνης Αλαφογιώργος, κρατικοδίαιτος "δημοσιογράφος" της ΝΕΤ, κλήθηκε να κάνει αγγαρεία απέναντι στον Βασίλη Λεβέντη της "Ένωσης Κεντρώων". Η... συνομιλία του με τον πρόεδρο (γραφικό τον λένε οι περισσότεροι, αλλά λίγοι ξέρουν πόσο μορφωμένος και λογικός είναι) ήταν αρκούντως απαξιωτική. Αυτό, όμως, έγινε μπούμερανγκ!

Για άλλη μια φορά ένας μαλάκας, δήθεν δημοσιογράφος, βάλθηκε να... εκθέσει τον Λεβέντη και μαύρισε την δική του μούρη.

Αξέχαστη θα παραμείνει η μεγαλειώδης γκάφα του "δημοσιογράφου" -τότε- Πάνου Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή του "προφίλ". Θέλησε, κάνοντας ανόητο χιούμορ, να τον κεράσει πίτσες υπονοώντας τους μαλάκες τηλεθεατές που έστελναν πίτσες στον Λεβέντη κατά την διάρκεια της εκπομπής του στο -μικρό- δικό του κανάλι.

Από τότε η εκπομπή αυτή κόπηκε και έτσι άρχισε η κατηφόρα για τον "δημοσιογράφο" Παναγιωτόπουλο που τον οδήγησε στην απόφαση να καταφύγει στην πολιτική (όπου και... διέπρεψε και κει ως μέγιστος παπατζής Κόκκινος Πάνος!)

Σήμερα, όταν ο Λεβέντης ρώτησε ευθέως τον Αλαφογιώργο αν πιστεύει ως άτομο ότι "το 1999 στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου έγινε κανονική ληστεία στην τσέπη του Έλληνα" ο γίγας "δημοσιογράφος" άρχισε τα "κο κο κο" και τα "δεν ξέρω".

Καραγκιόζης δημοσιογραφίσκος κι αυτός, καλοταϊσμένος από την πουτάνα την ΕΡΤ. Άντε από αύριο και βουλευτής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου