26 Σεπ 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ

Ξέρετε, ρε παιδιά, ποιά μεγάλη ζημιά έχει κάνει ΚΑΙ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αρχιμαφιόζος
Κόκκαλης, όταν εδώ και 15 χρόνια έχει στήσει τα πρωταθλήματα και έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη "παράγκα" του κόσμου;

Μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, πολλοί από τους οποίους μας έφεραν το πρωτάθλημα Ευρώπης ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ να γίνουν πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν είναι κρίμα και δεν υποβαθμίζει το ήδη χαμηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, ένας αλήτης σαν τον Κόκκαλη να στερεί έστω έναν τίτλο (με δόλιο και ανήθικο τρόπο) από τον Ντέμη Νικολαϊδη, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Άκη Ζήκο, τον Τραϊανό Δέλλα, τον Κώστα Κατσουράνη, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Σωτήρη Κυριάκο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο;

Μιλάω για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποια χρόνια (δεν αναφέρω π.χ. τον Άγγελο Χαριστέα ή τον Νίκο Μαχλά που επέλεξαν να παραμείνουν στο εξωτερικό) και προσπάθησαν να το κατακτήσουν μέσα στο γήπεδο αλλά το στερήθηκαν από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Δεν είναι άδικο;

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣ. ΛΗΓΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΙΡΚΑ ΤΥΠΟΥ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΕΥΕΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ 45 ΕΚ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ; ΗΔΗ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    ΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε!

    Όχι και αλήτης...

    Ο μεγαλύτερος απατεώνας της μεταπολίτευσης είναι απλά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή