8 Σεπ 2009

ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Το ζήτημα είναι ένα αγαπητά μου τέκνα:

Πρέπει να μπουν στην βουλή όσο περισσότερα κόμματα γίνεται. Ο πλουραλισμός θα φέρει την καταστροφή στην διεφθαρμένη εξουσία και θα επαναφέρει την νομιμότητα στις δημόσιες συναλλαγές.

Αυτό είναι που λείπει από την χώρα μας και εξαιτίας αυτού, οι πλούσιοι έγιναν πιο πλούσιοι και οι φτωχοί έγιναν πιο φτωχοί.

Εκείνο που τους καίει στην παρούσα φάση, τους επιτελείς των δυο "μεγάλων" κομμάτων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, είναι να μην μπουν στην βουλή τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο, κυρίως, και οι Οικολόγοι (όχι αυτός ο βλαξ της φωτό, πάντως, αλλά οι Τρεμόπουλοι και σια).

Μια εξακομματική βουλή σημαίνει αυτομάτως και την κηδεία τους, αφού κανείς τους δεν θα βγάλει αυτοδυναμία και ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΜΑΡΙΑ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) να συμφωνήσουν σε προσωρινή συγκυβέρνηση ώστε να ρυθμίσουν τον εκλογικό νόμο και να πετάξουν έξω τους μικρούς.

Αυτό πρέπει να αποτραπεί, πάση θυσία, μαλάκα Έλληνα. Μοίρασε την πίτα. Φέρε τους αλήτες αυτούς στο 20-25% ώστε να μην μπορούν να κόψουν το καρπούζι όπως θέλουν!

Πάψτε να είστε οι μαλάκες της υπόθεσης και μην τους αφήνετε να τρώνε τα λεφτά σας στην υγειά σας!

1 σχόλιο:

  1. Φίλε, δε νομίζω πως θα γίνει ποτέ κυβέρνηση συνεργασίας. Ακόμα και αν δεν πάρουν αυτοδυναμία, θα ξανά πάνε μάλλον σε εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή