27 Σεπ 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ... ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Έγραψα, χθες, για τα λαμόγια του Καρατζαφέρη που έχουν παρεισφρύσει στο Διαδίκτυο και χώνουν τον κώλο τους εκεί που δεν τους σπέρνουν, προσπαθώντας να αυξήσουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ και να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να πιάσουν οι Οικολόγοι το 3% και να μπουν και στην ελληνική βουλή.

Αυτό, όμως, που γίνεται με τα πασόκια είναι άνευ προηγουμένου. Με αιχμές του δόρατος το press-gr του Καψάμπελη και το Fimotro του πανίβλακα Παπαγιάννη, έχουν αναλάβει να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν για την μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του... Γιωργάκη Παπανδρέου.

Ε, λοιπόν, ο κοσμάκης δεν τρώει κουτόχορτο, μαλακούληδες του Ίντερνετ! Η άθλια κυβέρνηση Καραμανλή ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ λόγω των μεγάλων σκανδάλων και της κάκιστης οικονομική κατάστασης της χώρας. Ο χοντρούλης της Ραφήνας έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και να αφήσει τον Αντωνάκη και την Ντόρα να σκοτωθούν για την αρχηγία του κόμματος.

Τα λοιπά είναι περιττά. Ο Γιωργάκης σας, παραμένει ένα αμερικανάκι, τελείως έξω από το κλίμα της Ελλάδος και αν, ω μη γένοιτο, γίνει πρωθυπουργός, θα αποδειχθεί πολύ κατώτερος ακόμα και του τωρινού ανίκανου χοντρού. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

Το θέμα είναι να μπουν όλοι στην βουλή και να περάσουμε στην εποχή των πολυκομματικών κυβερνήσεων. Να έρθει η απλή αναλογική και να μπουν στην βουλή κόμματα που θα πιάσουν 0,33%. Ας μπουν και 10 μουσουλμάνοι από την Θράκη. Έλληνες είναι κι αυτοί και ας θέλουν να λέγονται Τούρκοι. Σιγά την δύναμη που θα έχουν! Μην είστε μαλάκες, Έλληνες...

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ!

Μην είστε μαλάκες!

1 σχόλιο:

  1. ΩΧ ΩΧ!!!
    ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.....

    Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ Ο JEFREY-GEORGE PAPANDREOU, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΠΛΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΒΛΑΚΙΑ.

    http://avragioz.blogspot.com/2009/09/jefrey-george-papandreou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή