3 Σεπ 2009

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ

Αυτοί τώρα είναι δημοσιογράφοι, μάγκες μου, και υπηρετούν, δήθεν, την πληροφόρηση, την κριτική στην εξουσία και το κοινωνικό δίκαιο. Την δημοσιογραφική δεοντολογία και όλους εμάς μαζί, μας έχουν γραμμένους στ΄ αρχίδια τους !

Στο κεντρικό της άρθρο, η διεύθυνση της εφημερίδας ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ απροκάλυπτα, και χωρίς καμιά ντροπή, στον χοντρό -μέλλοντα συνταξιούχο-πρωθυπουργό της Ραφήνας!

Με τίτλο "Εμείς και η εκλογική αναμέτρηση" (δείτε εδώαπευθύνει... έκκληση στους αναγνώστες της να στηρίξουν τον Καραμανλή διότι κι αυτοί οι ίδιοι είναι... στρατευμένοι στο πλευρό του (!!!). Θα βρεθούν, λένε χωρίς να κοκκινίζουν, στο πλευρό του διότι αυτή είναι η υποχρέωση (τί λέτε καλέ;) όλων των οπαδών της γαλάζιας παράταξης.

Αυτή η ξεφτίλα της σημερινής "Απογευματινής" είναι ένα απολύτως συνηθισμένο φαινόμενο στην σημερινή Ελλάδα του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κουρή! Έχουν καταφέρει να αποκοιμίσουν την κριτική σκέψη του Έλληνα και να του αφαιρέσουν την δυνατότητα αντίδρασης στις απαράδεκτες τακτικές και στρατηγικές τους.

Η κοινωνία μας δέχεται αδιαμαρτύρητα τέτοιας ποιότητας δημοσιεύματα, ενώ θα έπρεπε να τα θέτει αμέσως στο περιθώριο και να εξαφανίζει τους συγγραφείς τους διά της απαξίωσης και της κυκλοφοριακής αδιαφορίας!

Κι όμως, υπάρχουν ανόητοι που αγοράζουν ακόμα αυτή την πατσαβούρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου