24 Σεπ 2009

ΑΛΛΗ ΜΙΑ... "ΚΑΡΦΙΤΣΑ" ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ... ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Άλλη μια πατσαβούρα free press κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με προφανή στόχο την κρατική, νομαρχιακή και διαδημοτική διαφήμιση.

Τα δικά μας λεφτά, δηλαδή, θέλει να λάβει άλλος ένας φιλόδοξος εκδότης, μέσω μιας φυλλάδας με πολλά ανούσια σχόλια, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και κοσμική και διεθνή μπουρδολογία!

Άμα τη εκδόσει... τόσο ο δημαρχάρας Παπαγεωργόπουλος, όσο και η νομαρχάρα ο Ψωμιάδης έσπευσαν να την "χρηματοδοτήσουν" μέσω καταχωρήσεων της δημαρχίας και νομαρχίας αντίστοιχα.

Γιατί ρε αλήτες παίζετε με τα δικά μας λεφτά και τα δίνετε σε μια πατσαβούρα που μοιράζεται στα φανάρια;

Ως διευθύντρια του εντύπου αυτού υπογράφει αυτή η ανίκανη μπουχέσα η Καραπαναγιωτίδου που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στην πόλη. Είμαι βέβαιος ότι άλλοι κάνουν την δουλειά (την... λάντζα) και η αυτή η κυρία ασκεί, απλώς, υψηλή επιστασία!

Εκδότες είναι ο Αθηναίος Νίκος Καραμανλής και κάποιος Παπασταθόπουλος. Ο πρώτος είναι "γνωστό" λαμόγιο στους αθηναϊκούς κύκλους αλλά ουδεμία σχέση έχει με τον χοντρό πρωθυπουργό της Ραφήνας, αν και πολύ το... κυκλοφόρησε στην πρωτεύουσα.

Οι λαμογιές του κυρίου αυτού είχαν σχέση με εκδοτικές δραστηριότητες γύρω από δήμους της Αθήνας.

Γι αυτό το λόγο εξέδιδε τοπικά έντυπα (ένα από αυτά ήταν το "Πόλις") και προσλάμβανε νέους δημοσιογράφους στους οποίους έδινε μια και μόνο εντολή: "Πιέστε δήμαρχους και τοπάρχες να μας δώσουν έντυπα και διαφήμιση, αλλιώς φεύγετε".

Αυτός ο τύπος, λοιπόν, ήρθε και στην Θεσσαλονίκη να κάνει τις μαγκιές του, εκδίδοντας πατσαβούρες (νομίζω και το εβδομαδιαίο "Κεντρί" είναι δικό του) που δεν κάνουν ούτε για να σκουπίσουμε τον κώλο μας!

1 σχόλιο:

  1. Η κ.Καραπαναγιωτίδου που βλέπαμε στην ΕΡΤ3?Περί αυτής πρόκειται?.
    'Άξιο άτομο με λίγα λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή