22 Σεπ 2009

ΛΟΥΚΕΤΟ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ": ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ!

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

Ιδού μια ακόμα άποψη για το λουκέτο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ από μια ασφαλίστρια που... μαγείρεψε πριν πεινάσει και αγνόησε τις διαβεβαιώσεις του απατεώνα Ψωμιάδη!

"'Εχω δύο χρόνια ασφαλιστικό γραφείο, αλλά μετράω πολλά χρόνια στον χώρο λόγω του ότι οι γονείς μου είναι μέσα σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Ένα έχω να πω και ειδικά επειδή πιο πάνω διάβασα πως ένας συνάδελφος καταστράφηκε λόγω της Ασπίς. Η ασπίς αργοπέθαινε χρόνια τώρα...για τις άλλες 3 εταιρείες, το λουκέτο το περιμέναμε πολύ νωρίτερα..όπως κ για όλες τις εταιρείες που έχουν κλείσει τελευταία!
Έχω χάσει πολλόυς πελάτες τα τελευταία χρόνια επειδή δεν τους ασφάλισα στις λεγόμενες φθηνές(με μικρή απόκλιση στα ασφάλιστρα από τις υπόλοιπες) εταιρείες οι οποίες χθες έκλεισαν...γιατί ο χώρος είναι μικρός και ΟΛΟΙ υποψιαζόμασταν πως αυτό θα συνέβαινε..γιατί για 200€ αποζημίωση η εταιρίες αυτές έδιναν ημερομηνία πληρωμής σε 3-4-5 μήνες.
Με έλεγαν χαζή γιατί προτιμούσα να χάσω μερικούς πελάτες από το να έρθω στην δυσάρεστη θέση που πολλοί συνέδελφοι ήρθαν χθες, να τους ανακοινώσω πως έχασαν τα λεφτά τους, να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε μένα. λυπάμαι μόνο για όσους έμειναν άνεργοι όπως επίσης κ για χιλιάδες ασφαλισμένους που έχασαν τα χρήματά τους,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!
Ότι κ να έλεγε λοιπόν ο οποιοσδήποτε Ψωμιάδης,εμείς βγάζουμε το ψωμί μας από όλους αυτούς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και έμπρακτα αυτές οι εταιρείες κάθε άλλο παρά δικαίωναν όσα έλεγαν οι Πρόεδροί τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου