3 Μαρ 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ...

Σε ένα πλήρως διαλυμένο κράτος, μέσα στο οποίο τίποτα απολύτως δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει, βρίσκουν λαμπρό πεδίο δράσης τα διάφορα "εργοδοτικά" λαμόγια να περάσουν τους δικούς τους "νόμους", την δική τους αισχρή κερδοσκοπία σε βάρος φυσικά του απλού μεροκαματιάρη!

Δυο παραδείγματα για να φρίξετε:

Αυτή η... σουλτάνα η Coca Cola (δηλαδή η 3Ε) απολύει 400 (!!!) εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη επειδή αποφάσισε να μετακομίσει στην γειτονική Βουλγαρία με το αισθητά φθηνότερο γι αυτήν κόστος παραγωγής. Τα κέρδη της στην Ελλάδα παραμένουν, όμως, μεγαλειώδη και ελάχιστα έχουν πληγεί αΈντοναπό την κρίση, καθώς ο μαλάκας Έλληναράς συνεχίζει να αγοράζει Κόκα κόλες και Φάντες από αυτά τα κοπρόσκυλα (Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Αυγής)

Τούτοι δω, λοιπόν, οι εξαιρετικά άπληστοι τύποι, αποφάσισαν ότι τα τεράστια κέρδη τους πρέπει να γίνουν μεγαλύτερα. Γι αυτό και διώξαν όλη την παραγωγή στην Βουλγαρία και στην Ελλάδα τί έκαναν λέτε; Φρόντισαν να νοικιάσουν τεράστιες αποθήκες στο Κιλκίς όπου θα αποθηκεύουν την βουλγαρική παραγωγή που θα διακινείται στην Ελλάδα. Στην χώρα μας δηλαδή θα πληρώνουν μόνο μερικούς αποθηκάριους και μερικούς φύλακες οι αχρείοι!

Κόψτε τους λοιπόν και προτιμήστε κάποιον άλλον, έτσι απλά για να μάθουν. Αυτή η κίνηση λέγεται καταναλωτικό εμπάργκο και μόνο με κάτι τέτοια καταλαβαίνουν οι κοπρίτες!

Πάμε παρακάτω, σε άλλη αχρεία επιχείρηση, στο επόμενο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου