19 Μαρ 2012

ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ!

Δίχως μια στάλα τσίπα και με τουπέ και εγωισμό στα ύψη, ξαναβγήκε το αμετανόητο γουρούνι και μίλησε θρασύτατα για μια ακόμα... νέα αρχή στο κόμμα του, μετά τον περηφανή θρίαμβό του στις "εσωτερικές" εκλογές του κόμματός του!


Πρόκειται για άλλον έναν πολιτικό τυχοδιώκτη, έναν ακόμη πολιτικό αλήτη, που ανακοίνωσε νέα... επανίδρυση της παράταξής του με μοναδικό στόχο -ποιόν άλλον;- το προσωπικό του συμφέρον.

"Κάντε με πρωθυπουργό να σας... σώσω" είπε ξανά και ξανά, με τα νομικίστικα ελληνικά του, το γουρούνι με ανθρώπινη μορφή (και ουχί το αντίστροφο), νομίζοντας ότι μπορεί να ξαναξεγελάσει τον κακομοίρη νεοέλληνα.

'Ομως, αυτήν την φορά είναι κομματάκι δύσκολο να περάσουν τα ψέμματα τους. Διότι αυτήν την φορά ο μικρομεσαίος Έλληνας έχει φάει τέτοιο γαμήσι στον κώλο που του είναι αδύνατον να ξεχάσει.

Είναι να γελάς, εντέλει, με τους διεφθαρμένους πασόκους που επιμένουν να θεωρούν χαχόλους και ηλίθιους τους Έλληνες.

Ούτε εκατό χιλιάδες δεν πήγαν να ψηφίσουν χθες στις "εκλογές" αυτού του άθλιου κόμματος και αυτοί τους υπερδιπλασίασαν με φθηνά τεχνάσματα και απλή αλλαγή των αριθμών (ποιός θα τους ελέγξει άραγε;). Όσο, δε, κι αν έψαξα στα "επιλεγμένα" πλάνα των κωλοκάναλων, δεν στάθηκε δυνατόν να διακρίνω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ψηφοφόρο κάτω των 30 ετών!

Άλλωστε. σας το είχα γράψει σχετικά από την περασμένη Πέμπτη (κλικ εδώ)

Το ποσοστό που εμφάνισαν ότι πήρε τελικά ο νεόκοπος αρχηγός τους, θυμίζει ποσοστό που θα... ζήλευε και ο αείμνηστος Κιμ Γιόνγκ Ιλ της, ο δικτάτωρ της Βορείου Κορέας.

Ευτυχώς, οι εκλογές είναι κοντά και τίποτα (;) δεν φαίνεται ικανό να τις αναβάλλει! Ελπίζω να μην διαψευσθώ σ΄αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου